Κυριακή, 29 Απριλίου 2012 00:51

Άξιες πρωταθλήτριες (VIDEO)…

MPASKET GINEKES PROTATHLIMA

Πρωταθλήτρια ομάδα μπάσκετ γυναικών ανακηρύχτηκε απόψε ο Πανναξιακός ΑΟΝ, Ξεπερνώντας κατά πολύ το εμπόδιο των δέκα βαθμών που χρειαζόταν σε περίπτωση νίκης απέναντι στον Άτλαντα Σαντορίνης.

Το τελικό 57-37 μαρτυρά και την διαφορά απόδοσης των ομάδων στον συγκεκριμένο αγώνα. Να θυμίσουμε ότι ο Πανναξιακός ΑΟΝ πριν τον συγκεκριμένο αγώνα χρειαζόταν νίκη με τουλάχιστον δέκα (10) πόντους διαφορά για να είναι η ομάδα που θα πανηγυρίσει την φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Από την πλευρά του Άτλαντα που ταξίδεψε στη Νάξο με μόλις εφτά νεαρές παίχτριες στην αποστολή της έγινε ότι ήταν δυνατόν για να μπει στο πνεύμα του παιχνιδιού, πράγμα που δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα.

Τα κορίτσια όμως του Πανναξιακού όχι μόνο υπερκάλυψαν την ήττα του πρώτου γύρου, αλλά παίζοντας ένα πολύ καλό μπάσκετ με δυνατό τους σημείο την αποτελεσματική άμυνα και το οργανωμένο παιχνίδι κατάφεραν να πάρουν μία νίκη με διαφορά τριάντα (30!) πόντων που τις έχρησε άξιες πρωταθλήτριες για τη σεζόν 2011-2012.

Συνθέσεις

Πανναξιακός ΑΟΝ: Φάρκωνα, Τσαλμπούρη, Ασλάνη, Μπίτζιου, Χάμπα, Κιουλαφή, Κρητικού, Μυλωνά, Μάκαρη, Βασιλάκη, Γιαμούρη, Πέρρου.

Άτλαντας: Παπαγεωργίου, Ζηλελίδη, Κασσάπη, Πάχη, Κώστογλου, Τοσουνίδη, Ρούσσου.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ακολούθησε η απονομή και η δηλώσεις, που θα παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο, από την Ναταλί Χάμπα (αρχηγό Πανναξιακού ΑΟΝ).




Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares