Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012 01:12

Final four: ''Διοργάνωση «φωτιά» στη Νάξο''

FIANAL-FOUR

Το Σαββατοκύριακο στο ΔΑΚ Νάξου θα γίνει το πολύαναμενόμενο final four του Μπάσκετ για την κατηγορία Ανδρών των Κυκλάδων.

Οι ομάδες που συμμετέχουν στην τελική φάση του πρωταθλήματος είναι αυτές που τερμάτισαν 1ες και 2ες στους δύο ομίλους του Ανδρικού πρωταθλήματος και είναι οι εξής: Άρης Σύρου, ΑΟ Ερμούπολης (1ος όμιλος) και Πανναξιακός, ΑΠΑΣ Τα Φανάρια (2ος όμιλος).

Για το διήμερο του αποκορυφώματος του Κυκλαδίτικου Μπάσκετ τοποθετήθηκαν με δηλώσεις τους στο S.C αρχηγοί και προπονητές από τις τέσσερεις ομάδες, τονίζοντας την κρισιμότητα των αγώνων, ενώ δεν παρέλειψαν να χρήσουν και φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Μιχάλης Μανανάς (Προπονητής Άρη Σύρου)

«Πάμε στο final four επιδιώκοντας μια καλή παρουσία. Η ομάδα μας αποτελείτε από έμπειρους κυρίως παίχτες, που αγαπούν το άθλημα και χαίρονται την κάθε στιγμή που τους προσφέρει το Μπάσκετ. Πιστεύω ότι ο Πανναξιακός θα έχει τον πρώτο λόγο σε αυτή την διοργάνωση, καθώς εκτός από το γεγονός ότι οι αγώνες θα γίνουν στην έδρα του είναι μια ομάδα που διαθέτει εμπειρία και καλούς παίχτες».

Μαύρος Ανδρέας (Προπονητής ΑΟ Ερμούπολη)

«Είμαστε μια νέα ομάδα με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και 2-3 έμπειρους αθλητές, οι οποίοι δένουν την ομάδα. Εδώ και μερικά χρόνια (2005) πορευόμαστε έτσι και ήδη έχουμε βγάλει δύο (2) παιδιά, που αγωνίζονται σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Η συμμετοχή μας στο Final four μας δίνει την ευκαιρία να πάρουμε εμπειρίες και ότι καλύτερο έρθει. Φαβορί χαρακτηρίζω τον Πανναξιακό και του δίνω ένα προβάδισμα λόγο έδρας».

Βαγγέλης Πολυτάρχου (Αρχηγός Πανναξιακού)

«Δεν κρύβω ότι στόχος μας είναι το πρωτάθλημα, καθώς καλούμαστε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας. Πάμε με πλήρη ομάδα να αντιμετωπίσουμε πολύ καλές ομάδες, πιστεύοντας ότι στο τέλος θα έχουμε την απαιτούμενη αυτοσυγκέντρωση και θα τα καταφέρουμε. Είμαστε προετοιμασμένοι και προπονημένοι κατάλληλα για αυτά τα ματς και πιστεύω ότι η ομάδα μου είναι το φαβορί καθώς διαθέτει την εμπειρία πουFIANAL-FOUR LOGO απαιτείτε σε τέτοιου είδους διοργανώσεις».

Νίκος Χάρος (Αρχηγός ΑΠΑΣ Φανάρια)

«Πιστεύω το επίπεδο όλων των ομάδων είναι πολύ καλό και θα δούμε δυνατά παιχνίδια. Όλες οι ομάδες έχουν τα φόντα να διεκδικήσουν τον τίτλο. Πιστεύω όμως ότι ο Πανναξιακός έχει ένα προβάδισμα, λόγο της ομοιογένειας που έχει σαν ομάδα και την εμπειρία που έχει στο να κατακτά τίτλους. Η ομάδα μας είναι έτοιμη για την σειρά των αγώνων και αν και έχουμε 1-2 βασικές απουσίες πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε καλοί μέσα στο τερέν, διεκδικώντας ότι καλύτερο μπορούμε».

Το πρόγραμμα των αγώνων:

PROGRAMMA 28-29-4

Όλοι οι αγώνες θα καλυφθούν με αναλυτικά ρεπορτάζ από το S.C και θα βιντεοσκοπηθούν με το πλέον γνωστό σε όλους speakaz του Γιώργου Κοττάκη.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares