Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2021 14:23

Μεστός στις τοποθετήσεις του ο Παναγιώτης Φασούλας με τους εκπροσώπους του Κυκλαδικού μπάσκετ

Η προεκλογική εκστρατεία του Παναγιώτη Φασούλα συνεχίζεται, με την “αράχνη” του ελληνικού μπάσκετ να εκμεταλλεύεται για μία ακόμη φορά τη χρήση της τεχνολογίας.

Σε αυτή τη συνάντηση με τη χρήση της τηλεδιάσκεψης ο Φασούλας, όπως είχε προαναγγείλει το “SportCyclades”  από την περασμένη Δευτέρα είχε την ευκαιρία την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου το βράδυ να μιλήσει με εκπροσώπους ομάδων των Κυκλάδων, οι οποίοι και του μετέφεραν τους προβληματισμούς τους για το μέλλον του μπάσκετ τόσο στην περιοχή τους, όσο και γενικότερα.


Το κλίμα ήταν πάρα πολύ καλό, η συνομιλία είχε επίπεδο, τέθηκαν πολύ σοβαρά ζητήματα, με πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή να παρουσιάζει το πρόγραμμα του συνδυασμού του “Πρώτα το μπάσκετ” και τη στρατηγική για τις τεχνολογικές καινοτομίες που ετοιμάζει για το μπάσκετ της επόμενης ημέρας της Ομοσπονδίας.


Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΕΣΚ Κυκλάδων, ο Γιώργος Ονάσογλου και οι Αντώνης Λάμπρου (ΑΟ Πάρου), Παναγιώτης Μπουζαλάκος και Αντώνης Βιδάλης (ΤΑΚ Περιστεριώνας), Γιώργος Γρυπάρης (ΑΟ Μυκόνου), Βαλάντης Βλαβιανός (ΑΕ Σαντορίνης), Μανώλης Μπαρδάνης και Γιώργος Ατσαλίνος (ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια), Γιώργος Κεφαλιανός (Πανναξιακός ΑΟΚ), Κυριάκος Μουστάκας (ΑΟ Άνδρου), Κώστας Πιπέρογλου (ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός), Βασίλης Φαρούπος (Πλοηγός Αντιπάρου), Αντώνης Βαρθαλίτης (Άρης Σύρου), ενώ ο εκπρόσωπος του ΑΟ Ερμούπολης, ο Μάρκος Φρέρης ενημέρωσε πως λόγω προσωπικών του υποχρεώσεων δεν θα μπορούσε να παραβρεθεί.
Στην τηλεδιάσκεψη, που διήρκησε σχεδόν 3,5 ώρες (!) συμμετείχαν και μέλη του συνδυασμού της παράταξης που ηγείται ο Φασούλας, όπως ο Φάνης Χριστοδούλου, ο Ευθύμης Ρεντζιάς, ο Κώστας Νικάκης και άνθρωποι που έχουν υπηρετήσει τον χώρο του μπάσκετ και στηρίζουν την προσπάθεια αυτή, όπως ο Γιώργος Καράγκουτης.

Ο πρώην καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, παρότι ζούσε την δική του αγωνία για το αποτέλεσμα της αναμέτρησης της εθνικής γυναικών απέναντι στην Ισλανδία για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ του 2021, όπου συμμετείχε και η κόρη του, η Μαριέλλα, αφού παρουσίασε αρχικά τον σχηματισμό των θέσεων της παράταξής του στη συνέχεια απάντησε στα θέματα που του είχαν θέσει οι εκπρόσωποι του κυκλαδικού μπάσκετ.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Φασούλας φάνηκε μεστός σε αυτά που είπε, δεν υποσχέθηκε λαγούς με πετραχήλια, τόνισε πως ορισμένα εκ των θεμάτων φαίνονται πραγματοποιήσιμα και μπορούν να γίνουν σε μία δύσκολη εποχή που ζούμε. Μίλησε για την βιωσιμότητα των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων, για την έλλειψη διαιτητών και κριτών στο νομό, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην συνολική εικόνα της ΕΟΚ μέχρι τώρα τονίζοντας χαρακτηριστικά: «…με τη δική μας διοίκηση και η δημοκρατική λειτουργία θα διασφαλιστεί και η βεβαίωση πως όλη τη διαφάνεια σε ό,τι συζητήσεις κάνουμε, τι δεχόμαστε και τι αρνιόμαστε».


Ένα από τα θέματα που τέθηκαν επί τάπητος και αξίζει ιδιαίτερης αναφοράς ήταν εκείνο του Γιώργου Ονάσογλου. Ο πρόεδρος της ΕΣΚΚ ζήτησε δωρεάν μετακινήσεις των σωματείων του νομού όλων των κατηγοριών κατά τους χειμερινούς μήνες, με μεσολάβηση της ΕΟΚ προς τις ιδιωτικές ναυτιλιακές εταιρείες.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares