Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012 14:04

Πανιώνιος: Ευχαριστήριο προς Ιατρικό κέντρο Θήρας.

 

panionios korasidvn2012

Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του Ιατρικού Κέντρου Σαντορίνης και να τους εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για τις προσπάθειες που κατέβαλαν άμεσα έναντι του σοβαρότατου τραυματισμού που αντιμετώπισε η αθλήτρια μας Καβαλάρη Ελπίδα.

Βρεθήκαμε στην Νάξο την περασμένη Παρασκευή ,όπου η ομάδα του Πανιωνίου Γυμναστικού Συλλόγου Σαντορίνης έδωσε 4 αγώνες καλαθοσφαίρισης σε τρία διαφορετικά τμήματα.(Κορασίδες-Γυναικείο-Αντρικό).Στο τελευταίο παιχνίδι πριν αναχωρήσουμε από την Νάξο τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο η αθλήτρια μας Καβαλάρη Ελπίδα όπου και διακομίστηκε με την φροντίδα της ομάδας στο Νοσοκομείο της Νάξου όπου αφού πήραμε την διαβεβαίωση ότι μπορούμε να ταξιδέψουμε πήραμε το πλοίο της επιστροφής.

Μετά από μια ημέρα από την επιστροφής μας, η αθλήτρια μας επισκέφθηκε το Ιατρικό Κέντρο Σαντορίνης όπου μετά από την μαγνητική εξέταση που πραγματοποιήθηκε αποφασίσθηκε ομόφωνα να γίνει άμεσα χειρουργική επέμβαση .

Η Ελπίδα αναχώρησε για Αθήνα όπου την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012 στην Κεντρική Κλινική Αθηνών πραγματοποιήθηκε χειρουργείο με την προσωπική φροντίδα του κυρίου Παπαγιαννόπουλου. Η επέμβαση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και η αθλήτρια του Πανιωνίου Γυμναστικού Συλλόγου Σαντορίνης επέστρεψε στο σπίτι της όπου θα ξεκινήσει φυσιοθεραπεία.

Από την ώρα που προσήλθαμε στο Ιατρικό Κέντρο Σαντορίνης όλοι οι γιατροί στάθηκαν στο πλευρό της οικογένειας και της ομάδας μας , με διάθεση για προσφορά, με ήθος αλλά κυρίως με πραγματικό ενδιαφέρον. Υπήρξε συνεχής ενημέρωση για την πορεία της κατάστασης από εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό και της διαδικασίες που θα έπρεπε να ακολουθήσουμε.

Θεωρούμε ότι το Ιατρικό Κέντρο Σαντορίνης αποτελεί για το νησί μας ένα άψογα και καλά οργανωμένο κέντρο όπου με της υποδομές του αναβαθμίζει το επίπεδο σε θέματα υγείας στο νησί μας.

Σας Ευχαριστούμε θερμά, Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανιωνίου Γυμναστικού Συλλόγου Σαντορίνης


Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares