Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2012 23:09

Αποχώρηση του Μανώλη Ζούλια από το Μπάσκετ με «καρφιά».

basket milou SantrofonioSpurs-adamantas

Αποχώρηση του Μανώλη Ζούλια από το Τοπικό Τουρνουά Μπάσκετ του Παμμηλιακού με «καρφιά».

Την παραίτησή του από την επιτροπή διοργάνωσης του Τοπικού Τουρνουά Μπάσκετ που διοργανώνει ο Παμμηλιακός υπέβαλε ο παίκτης του Τριοβάσαλου Μανώλης Ζούλιας (Μπελιβανάς) θεωρώντας υπεύθυνο για συκοφαντικές δηλώσεις και κατηγορίες στο πρόσωπό του από τον αρχηγό της ομάδας του Αδάμαντα Δημήτρη Μωραίτη (Κοσκωτά). Στην επιστολή παραίτησης του προ του Παμμηλίακό αναφέρει τα εξής:milos-mileika-nea

«Με λύπη ανακοινώνω την απόφαση μου να αποσυρθώ από το Τοπικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ 2012 που διοργανώνει ο Παμμηλιακός. Αιτία αυτής της απόφασης μου είναι τα ψευδή, αναληθή και συκοφαντικά σχόλια του παίκτη και προέδρου της Κοινωφελούς του Αδάμαντα Δημήτριου Μωραίτη (Κοσκωτάς) προς το πρόσωπό μου. Ο κύριος Δημήτριος Μωραίτης (Κοσκωτάς) ισχυρίζεται χωρίς να έχει την παραμικρή απόδειξη ότι εγώ «έστησα» τον αγώνα Αδάμαντα-Τριοβασάλου ώστε να τιμωρηθεί ο Αδάμαντας, να πάρει τον αγώνα στα χαρτιά ο Τριοβάσαλος και να προκριθεί στα play-off. Γκρινιάρης στο γήπεδο υπήρξα πολλές φορές, άτιμος και μπαμπέσης ποτέ!!! Στα 25 χρόνια που παίζω μπάσκετ ουδέποτε επιδίωξα να κερδίσω έναν αγώνα εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Ουδέποτε συκοφάντησα, κορόιδεψα ή μίλησα απαξιωτικά για κανέναν. Ούτε για αντίπαλες ομάδες, ούτε για για αντίπαλους παίκτες, ούτε καν για συμπαίκτες μου.  

Η απόφασή της Επιτροπής και των αντιπροσώπων των ομάδων του τουρνουά για μηδενισμό και αφαίρεση 1 (ενός) βαθμού από την ομάδα του Αδάμαντα δεν ήταν ιδέα δικιά μου, αλλά έγινε κατόπιν ψηφοφορίας και βάσει του κανονισμού. Στα 2 τουρνουά που έγιναν (πε΄ρυσι και φέτος) η μόνη ομάδα που δηλητηρίασε το κλίμα ήταν μόνο η ομάδα του Αδάμαντα και συγκεκριμένα 2 (δύο) το πολύ 3 (τρεις) παίκτες. Ελπίζω με την αποχώρηση μου να γίνει καλύτερο το πρωτάθλημα. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στις ομάδες των Τροϊκανών, της Τρυπητής, του Αδάμαντα και του Τριοβάσαλου. Να θυμίσω σε αυτό το σημείο ότι στο προηγούμενο πρωτάθλημα η μόνη ομάδα που κέρδισε τον Αδάμαντα και μάλιστα 2 φορές (άνετα) ήταν ο Τριοβάσαλος.

Υ.Σ.1 Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου έναν προς έναν.

Υ.Σ.2 Μαθήματα ήθους, αξιοπρέπειας και τιμιότητας από τον κύριο Δημήτριο Μωραΐτη (Κοσκωτά) δεν δέχομαι!!!

Υ.Σ.3 Αποστόλη Πρεβενά και Παμμηλιακέ συγγνώμη που κάνω πίσω.

Υ.Σ.4 Μετά την σοβαρή περιπέτεια που είχα με την υγεία μου, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν γύρισα στη Μήλο και έγινα καλά ήταν το γήπεδο του μπάσκετ. Δυστυχώς βρέθηκε ένας και με έδιωξε!!!

Με εκτίμηση, Μανώλης Ζούλιας (Μπελιβανάς)»

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares