Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2021 11:53

ΑΟ Ερμούπολης: Ο Ανδρέας Ρουμάνι θα επιστρέψει

Διευκρινιστική ανακοίνωση για την αποχώρηση του προπονητή Ανδρέα Ρουμάνι εξέδωσε ο ΑΟ Ερμούπολης.

Όπως αναφέρει το σωματείο της Σύρου, ο τεχνικός της ομάδας αποχώρησε λόγω της αγωνιστικής απραξίας και θα επιστρέψει όταν επιτραπούν και πάλι οι προπονήσεις.

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α. Ο. Ερμούπολη, σας εύχεται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ  και η νέα ΧΡΟΝΙΑ, να χαρίσει σε όλους υγεία, Χαρά, Δημιουργία και αγάπη.

Ερχόμαστε η πανδημία που σαρώνει τη χώρα μας, να περάσει όσο το δυνατόν συντομότερα και να επιτρέψει να επανέλθουμε στην καθημερινή  μας κανονικότητα. Μια κανονικότητα που θα δώσει την ευκαιρία και στην
ομάδα μας, να συνεχίσει να προσφέρει τα αγαθά του αθλητισμού, να μας  επιτρέψει να επανέλθουμε στην ουσιαστική και πάλι προσφορά προς τα  παιδιά, τους αθλητές μας.

Οι απαγορεύσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας, είχαν σαν  αποτέλεσμα την παύση των προπονήσεων.

Στο χρονικό διάστημα αυτό, ο προπονητής της ομάδας μας κος Ανδρέας  Ρουμάνι, και μέχρι τη λήξη των περιοριστικών μέτρων, προσφέρει τις  υπηρεσίες του σε ομάδα του Κόσοβο, όπου εκεί συνεχίζονται οι αθλητικές
δραστηριότητες.

Μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων και την κανονική λειτουργία  των αθλητικών χώρων στη χώρα μας, ο προπονητής θα είναι και πάλι στο  δυναμικό της ομάδας μας.

ΚΑΛΗ &. ΕΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares