Τετάρτη, 06 Ιανουαρίου 2021 18:13

Θοδωρής Μάμμος: Μας έχετε τελειώσει, οι σύλλογοι γιατί δεν αντιδρούν;

Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο σχολίασε μέσω του προσωπικού του προφίλ στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο Θοδωρής Μάμμος την αρνητική απάντηση που εισέπραξε ο ΠΣΑΚ από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων στην πρόταση επανέναρξης των εθνικών πρωταθλημάτων μπάσκετ…

Ο Θεσσαλός τεχνικός της γυναικείας ομάδας της ΑΕ Σαντορίνης σχολίασε μέσα από το Facebook με τον δικό του ξεχωριστό και αληθινό τρόπο το όλο θέμα, υπό το πρίσμα των ανθρώπων του αθλητισμού, που παραμένουν χωρίς δουλειά, άρα με άδειες τσέπες:

Αναλυτικά το ποστ του Θοδωρή Μάμμου:

«ΝΑ ΠΩ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ?ΝΑ ΠΩ ΑΙΣΧΟΣ?

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ Α2 Β Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ....ΡΕ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΖΟΥΝΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ? ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΞΕΙ... ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ?

ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΕΣΤ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΘΟΥΝ 15 ΑΝΘΡΩΠΟΙ... ΕΝΩ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ 50 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΑΣΗ ΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΕΣΤ...ΕΝΩ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΧΙ....ΠΛΕΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ.. ΚΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΘΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ Ε ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ...ΟΥΣΤ ΑΛΗΤΕΣ...».

mammos

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares