Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020 09:43

ΑΕ Σαντορίνης: Οι προσπάθειές μας δεν σταματούν, χρόνια πολλά

Μπορεί η μπασκετική δράση να έχει σταματήσει, μπορεί τα φετινά Χριστούγεννα να είναι διαφορετικά από τα άλλα, αλλά η ΑΕ Σαντορίνης παραμένει στις επάλξεις και αξιοποιεί αυτή την περίοδο εποικοδομητικά.

Ο σύλλογος της Σαντορίνης, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Αγαπητοί γονείς, μέλη και φίλοι της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης,

Έχουμε συνδέσει αυτές τις ημέρες με τις προετοιμασίες και την ξέγνοιαστη ατμόσφαιρα της χριστουγεννιάτικης γιορτής του συλλόγου μας.

Η φετινή χρονιά δε μας έδωσε την ευκαιρία να συναντηθούμε στην κοινή γιορτινή μας προπόνηση, όπου μικροί - μεγάλοι διασκεδάζουν κάτω από τα καλάθια, μοιράζονται κεράσματα, ανταλλάσσουν ευχές και αναμνηστικά δωράκια.

Μια γιορτή - αφορμή για συζήτηση, προτάσεις, ιδέες, επικοινωνία αλλά και ενημέρωση για τα νέα του Συλλόγου.

Οι παρούσες συνθήκες διέκοψαν απότομα τις αγωνιστικές και προπονητικές μας δράσεις. Όμως οι προσπάθειές μας δεν σταματούν. Στο διάστημα που μεσολάβησε, ο Σύλλογός μας ολοκλήρωσε με επιτυχία ακόμη ένα σημαντικό βήμα, την εγγραφή του στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού καθώς πληροί όλα τα διοικητικά, αγωνιστικά και οικονομικά κριτήρια που ορίζει η σχετική νομοθεσία.

Θα συνεχίσουμε να αξιοποιούμε αυτή την περίοδο εποικοδομητικά προς όφελος των αθλητών, μελών και φίλων του Συλλόγου μας και των νέων της Σαντορίνης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές και οι αθλητές της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2021 με υγεία, αγάπη, ελπίδα, αισιοδοξία, δύναμη και αγωνιστικότητα ώστε να πορευθούμε με σταθερή πορεία, παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες της νέας χρονιάς!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares