Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2012 15:57

Ο μεγάλος τελικός στους παίδες είχε έναν πρωταγωνιστή

paidwn ermoupoli panigirismos

Στις 9.30 το πρωί διεξήχθη ο μεγάλος τελικός στην κατηγορία παίδων του νομού Κυκλάδων μεταξύ των ομάδων.

 

Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ - Α.Ο ΜΥΚΟΝΟΥ. Μεγάλη νικήτρια του αγώνα ήταν η ομάδα της Σύρου με τα ευρύ σκορ που θυμίζει αγώνα ΝΒΑ 111-54.

     Στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα η ομάδα τη Σύρου μπήκε φουριόζα και κατάφερε να προηγηθεί με 28-6. Στο δεύτερο όπως και στο τελευταίο δεκάλεπτο ο προπονητής της Σύρου χρησιμοποίησε πολλούς αναπληρωματικούς παίχτες ώστε να αποκτήσουν και αυτοί με την σειρά τους εμπειρίες για την επόμενη χρονιά. Παρολαύτα δεν τα πήγαν καθόλου άσχημα και κατάφεραν να στείλουν την ομάδα στα αποδυτήρια με σκορ 55-20. Στα επόμενα δεκάλεπτα δεν άλλαξε τίποτα και έτσι η ομάδα της Σύρου κατάφερε να στεφθεί πρωταθλήτρια Κυκλάδων. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που παρόλο την κούραση της προηγούμενης μέρας κατάφεραν να παίξουν καλό μπάσκετ.

    Επόμενος στόχος της ομάδας του Αντρέα Μαύρου είναι να πάνε καλά στα μπαράζ που θα διεξαχθούν 6-8 Απριλίου. Το sportcyclades τους εύχεται ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ

28-6

27-14

26-7

30-27

 

Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ

(ΜΑΥΡΟΣ) ΠΑΝΟΥΣΗΣ, ΧΟΥΛΗΣ, ΛΕΜΠΕΣΗΣ, ΤΖΩΡΤΖΗΣ, ΔΑΛΕΖΙΟΣ, ΒΛΑΜΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ, ΤΣΙΩΛΗΣ, ΓΟΥΤΣΙΚΑΣ

 

Α.Ο.ΜΥΚΟΝΟΥ

(ΣΚΟΡΔΟΣ) ΠΩΛΟΣ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ, ΝΑΖΟΣ, ΚΥΠΡΙΤΙΔΗΣ, ΚΟΝΤΑΡΙΔΗΣ, ΝΑΣΑΪ.ΖΙΝΤΡΟ, ΜΠΑΣΑΛΙΟΥ, ΧΟΥΛΗΣ Θ, ΚΑΡΔΑΣΗΣ, ΧΟΥΛΗΣ, ΛΕΡΙΟΣ.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares