Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2012 15:17

ΤΗΕ PARTY IS HERE... Ερμούπολη – Πανναξιακος

paidwn ermoupoli pannaxiakos panigirismos

  Δεν νομίζω ποτέ στην Ελλάδα να έχει διεξαχθέν αγώνας με ώρα έναρξης δώδεκα τα μεσάνυχτα. Και όμως έγινε και αυτό στον νομό μας στον αγώνα μεταξύ των ομάδων Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Α.Ο.Ν για το final 4 των παίδων.

   Η ομάδα της Ερμούπολης έδειξε ποίος είναι το αφεντικό στις Κυκλάδες καταφέρνοντας να επικρατήσει άνετα με το ευρύ σκορ 111-47 και ταυτόχρονα να πάρει και την πρόκριση για το τελικό του πρωταθλήματος .Εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπη με την ομάδα της Μυκόνου. Δεν υπάρχει σχολιασμός για αυτόν τον αγώνα και αυτό γιατί η ομάδα του Αντρέα Μαύρου έκανε ότι ήθελε μέσα στο γήπεδο μη αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα του Πανναξιακού. Το πρωί στις 9΄30 η ομάδα της Σύρου θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Μυκόνου.
   Αξίζουν πολλά συγχαρητήριά στους παίχτες και των δυο ομάδων αλλά και στους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο παρά το ακατάλληλο της ώρας.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

30-4
22-16
35-15
24-12

Α.Ο.ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ (ΜΑΥΡΟΣ) ΠΑΝΟΥΣΗΣ, ΧΟΥΛΗΣ, ΛΕΜΠΕΣΗΣ, ΤΖΩΡΤΖΗΣ, ΔΑΛΕΖΙΟΣ, ΒΛΑΜΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ, ΠΑΠΟΥΤΣΑΣ, ΤΣΙΩΛΗΣ, ΓΟΥΤΣΙΚΑΣ

ΠΑ
NΝΑΞΙΑΚΟΣ Α.Ο.N
(ΚΟΝΤΕΣ) ΒΑΡΣΟΣ, ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Δ, ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Π., ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Γ., ΔΑΒΙΛΑΣ, ΑΡΤΣΑΝΑΣ, ΒΑΡΣΟΣ, ΒΑΘΡΑΚΟΚΟΙΛΗΣ, ΚΑΛΟΓΕΙΤΩΝΑΣ, ΚΟΚΚΟΛΙΟΣ, ΚΟΝΤΕΣ, ΒΑΘΡΑΚΟΚΟΙΛΗΣ,

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares