Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2020 21:19

Γιώργος Φώσκολος: Να ονομάσουμε μία οδό στην Ερμούπολη ''Γιώργος Πρίντεζης''

Ο Συριανός διεθνής καλαθοσφαιριστής του Ολυμπιακού Γιώργος Πρίντεζης σίγουρα είναι ο κορυφαίος αθλητής που έχει αναδείξει το νησί της Σύρου και αυτό είναι που κάνει υπερήφανους όλους τους Συριανούς.

Ανάμεσα τους και ο παράγοντας, Γιώργος Φώσκολος, ο οποίος με ανάρτηση του στο facebook επαναφέρει μία πρόταση που ο ίδιος είχε κάνει προκειμένου να τιμηθεί το όνομα του μεγάλου αθλητή Γιώργου Πρίντεζη, ο οποίος εκπροσωπεί το νησί του και τις Κυκλάδες σε όλη την Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, με την ιδιότητα του ως μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Ερμούπολης, επαναφέρει τη δική του πρόταση, που ήταν η ονοματοδοσία κάποιας οδού της Ερμούπολης με το όνομα Γιώργος Πρίντεζης.

Δείτε τι γράφει στη σελίδα του στο facebbok:

Φίλοι μου καλησπέρα! Πάντα μου άρεσαν οι άνθρωποι των πράξεων και όχι των λόγων. Ειδικά όσοι με τις πράξεις τους παραμένουν πιστοί και αφοσιωμένοι σε αυτό που έχουν στην καρδιά τους. Ένας από αυτούς, που ανήκουν στη συγκεκριμένη κατηγορία είναι και ο τεράστιος Συριανός αθλητής Γιώργος Πρίντεζης.

Ένας άνθρωπος – κόσμημα που έχει αποδείξει εμπράκτως πολλές φορές την αγάπη του για το νησί μας. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει ότι ήταν ο εμπνευστής το κορυφαίου μπασκετικού event φέρνοντας στη Σύρο την αφρόκρεμα των παικτών της Ευρωλίγκας. Ποιος μπορεί να ξεχάσει επίσης τις δωρεές τους στο Νοσοκομείο μας; Δεν είναι λίγες οι φορές επίσης που έχει κάνει γνωστή (με υπερηφάνεια μάλιστα) την καταγωγή του.

Πριν δυο χρόνια ως πρόεδρος του Α.Ο Σύρου είχα προτείνει στον Δήμο μας να δώσουμε το όνομά του σε μια οδό της Σύρου. Ως μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Ερμούπολης πλέον επαναφέρω την πρότασή μου. Πιστεύω είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για έναν αθλητή πρότυπο, που με το ήθος του είναι αρεστός ακόμα και σε οπαδούς αντιπάλων ομάδων από τον Ολυμπιακό όπου αγωνίζεται!

Υ.Γ. Συμφωνώ απόλυτα με την πρόταση, τού επίσης Κοινοτικού Συμβούλου Ερμούπολης Βαγγέλη Μαραγκού να δοθεί το όνομα του Μανώλη Βαμβακούση, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, στο γήπεδο των Καμινίων.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares