Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2020 20:00

Άρης Σύρου: Νέα μεγάλη χορηγία από την ''TZOVARAS ENGINEERING''

Ο Άρης Σύρου νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει ακόμη έναν χορηγό ο οποίος μας άκουσε και θέλησε να μας στηρίξει.

Ο νέος μας χορηγός μετά την BIOCLEAN είναι μία εταιρία που εδρεύει στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη. Ο κ. Αλέξανδρος Τζοβάρας ταυτόχρονα δραστηριοποιείται και στην Σύρος με την εταιρεία 2 Sea Syros έχοντας ενοικιαζόμενα δωμάτια. Η Εταιρεία TZOVARAS ENGINEERING δραστηριοποιείται κυρίως στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με άμεσο στόχο την επέκταση των εργασιών της, στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Με τον υπεύθυνο της εταιρείας βρεθήκαμε το προηγούμενο διάστημα, μας άκουσε με χαρά να αναλύουμε τους στόχους μας κι αποφάσισε να ενισχύσει στην προσπάθειά μας αυτή. Η βοήθειά του κ. Τζοβάρα… πολύτιμη, καθώς αποφάσισε να είναι ένας από τους μεγάλους μας χορηγούς.

Ο πρόεδρος Αντώνης Βαρθαλίτης, τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, το τεχνικό Team και όλος ο Άρης Σύρου, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσουμε την TZOVARAS ENGINEERING για την χορηγία και την βοήθεια που μας δίνει. Συνεχίζουμε την αναζήτηση νέων χορηγών όπου μέσα από την πολύτιμη βοήθειά τους θα κάνουν τους στόχους μας πιο εφικτούς.

Ο Άρης Σύρου όπως έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν κάνει φιλότιμες προσπάθειες για την περαιτέρω διαφήμιση του νησιού και μέσα από το άθλημα του μπάσκετ. Θέλουμε την βοήθεια όλων, ώστε ο Άρης να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες και όλη η Ελλάδα να μιλά τόσο για το νησί όσο και την ομάδα μας με τα καλύτερα λόγια.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares