Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020 22:16

Άρης Σύρου και Bioclean μαζί γι’ αυτή τη χρονιά

Ο πρώτος μεγάλος χορηγός στήριξης της προσπάθειάς ας είναι… γεγονός. Οι άνθρωποι της Bioclean με πολύ αγάπη άκουσαν τους στόχους μας και μετά τις συζητήσεις που προηγήθηκαν, έδειξαν πρόθυμοι να σταθούν δίπλα μας και να μας βοηθήσουν στην προσπάθεια που κάνουμε, ώστε να φέρουμε τον Άρης Σύρου στα μεγάλα σαλόνια.

Οι άνθρωποι της Bioclean ήταν από την αρχή συνεργάσιμοι μαζί μας, άκουσαν με προσοχή τους στόχους που έχουμε θέσεις και με την στήριξή τους πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Το διοικητικό συμβούλιο και ο πρόεδρος του Άρη Σύρου Αντώνης Βαρθαλίτης, όπως κι όλο το προπονητικό team, καλωσορίζει και ευχαριστεί ένθερμα την Bioclean για την στήριξή και την βοήθειά τους, στους δύσκολους αυτούς καιρούς.

Ελπίζουμε μέσα από τη δουλειά να τα καταφέρουμε και να σταθούμε αντάξιοι της βοήθειας που μας παρείχε η Bioclean. Ελπίζουμε το παράδειγμα αυτό να το ακολουθήσουν κι άλλοι ώστε ο Άρης Σύρου να στεφθεί πρωταθλητής και να επιστρέψει στην κατηγορία όπου πρώτος από όλες τις ομάδες, αγωνίσθηκε.

ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares