Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 16:49

Κληρώνει αύριο (17/9) για τα πρωταθλήματα της ΕΣΚ Κυκλάδων

Λίγες ώρες μετά την συγκρότηση σε σώμα της “προσωρινής” νέας διοίκησης της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων έφτασε και η ώρα των κληρώσεων των πρωταθλημάτων για τη νέα αγωνιστική περίοδο (2020-21).

Αυτή ορίστηκε να πραγματοποιηθεί το μεσημέρι (12μ.) της Πέμπτης 17 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της Ένωσης με τις ομάδες του νομού να έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή στα εκάστοτε πρωταθλήματα που επιθυμούν οι ίδιες να συμμετέχουν.

Το μοναδικό ερωτηματικό έχει να κάνει με τη συμμετοχή, ή όχι του Μαρπησσαϊκού στο πρωτάθλημα των κορασίδων καθώς ενώ στην αρχή το σωματείο της Πάρου δήλωσε κανονικά συμμετοχή, έπειτα με επιστολή προς την Ένωση ενημέρωνε πως δεν θα συμμετέχει.

Το αν θα επιμείνει στην απόφασή του ο Μαρπησσαϊκός θα φανεί στην αυριανή (17/9) κλήρωση όπου μέχρι την τελευταία στιγμή όλα είναι ανοιχτά. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως αν ο Μαρπησσαϊκός “κατέβει” στων κορασίδων θα συμμετέχει στον Βόρειο όμιλο μαζί με ΑΟ Ερμούπολης, ΤΑΚ Περιστεριώνα και ΑΟ Άνδρου, ενώ αν δεν κατέβει τότε στον όμιλο θα είναι μόλις τρεις ομάδες. Άλλη μία πληροφορία που έχει διαρρεύσει κάνει λόγο πως το εφηβικό του ΑΟ Πάρου θα συμμετέχει στον Βόρειο όμιλο μαζί με Άρη Σύρου, ΤΑΚ Περιστεριώνα και ΑΟ Άνδρου, ενώ τον Νότιο όμιλο θα απαρτίζουν οι Πλοηγός Αντιπάρου, Πανναξιακός ΑΟΚ, ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” κι η περυσινή πρωταθλήτρια ΑΕ Σαντορίνης.

Ας πάρουμε μία …γεύση με τα μέχρι τώρα δεδομένα σε ποια πρωταθλήματα θα συμμετέχει ο κάθε σύλλογος:

ΑΟ ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ: Παίδων, Εφήβων, Ανδρών.

ΑΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ: Παίδων, Ανδρών, Κορασίδων, Γυναικών.

ΤΑΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ: Παίδων, Εφήβων, Ανδρών, Κορασίδων, Γυναικών.

ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ: Παίδων.

ΑΟ ΑΝΔΡΟΥ: Παίδων, Εφήβων, Κορασίδων, Γυναικών.

ΑΜΕΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ: Παίδων, Κορασίδων (;), Γυναικών.

ΠΛΟΗΓΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ: Παίδων, Εφήβων.

ΑΟ ΠΑΡΟΥ: Παίδων, Εφήβων, Ανδρών, Κορασίδων.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΚ: Παίδων, Εφήβων, Ανδρών, Κορασίδων, Γυναικών.

ΑΠΑΣ “ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ”: Παίδων, Εφήβων, Κορασίδων, Γυναικών.

ΑΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ: Παίδων, Εφήβων, Ανδρών, Κορασίδων.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΕΔΑΡΧΗ;;;

Ένα από τα άμεσα θέματα που έχει να επιλύσει η νέα διοίκηση της ΕΣΚΚ είναι κι αυτό του νέου προέδρου της ΚΕΔ, καθώς η θητεία του Αναστάση Κλαδιανού έληξε έπειτα μία άκρως επιτυχημένη παρουσία στο πόστο του.

Τη θέση του πρέπει να πάρει διαιτητής από την ανώτερη δυνατή κατηγορία και να είναι μη εν ενεργεία. Από τη στιγμή όμως που δεν υπάρχει διαιτητής από τις Κυκλάδες μη εν ενεργεία όπως όλα δείχνουν θα τοποθετηθεί κάποιος από την ανώτερη κατηγορία, ή θα προταθεί κάποιος ρέφερι από τον ΣΕΔΚΑΚ.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares