Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 16:13

Επισημοποιήθηκε του Βουλτσίδη στον Άρη Σύρου

Παίκτης του Άρη Σύρου είναι και επίσημα ο Αριστοτέλης Βουλτσίδης.

«Ο Αριστοτέλης Βουλτσίδης έχει ύψος 1,93 και αγωνίζεται στη θέση του small forward. Ο Βουλτσίδης ήρθε από την Νέα Πέραμο Μεγάρων που αγωνιζόταν στην Β’ ΕΣΚΑ και κέρδισε την άνοδο στην Α’ ΕΣΚΑ. Ο 21χρονος Αριστορέλης Βουλτσίδης συμπληρώνει άλλο ένα κομμάτι του… παζλ, στο ρόστερ της ομάδας. Θα ενσωματωθεί άμεσα στο ρόστερ της ομάδας, το οποίο σιγά – σιγά γεμίζει κι αυτό χαροποιεί ιδιαίτερα τον προπονητή μας Πρόδρομο Νικολαΐδη.

Ο κ. Νικολαΐδης ευελπιστεί πως το ρόστερ της ομάδας θα είναι ολοκληρωμένο με την έναρξη της προετοιμασίας, η οποία θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες. Ο Αριστοτέλης Βουλτσίδης έχει αγωνισθεί με επιτυχία στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ Αθηνών, και έχει περάσει τα τελευταία χρόνια από τον Α.Ο. Φιλοθέης (Γ’ ΕΣΚΑ), ΕΦΑΟ Αμαρουσίου (Β’ ΕΣΚΑ) και στην Νέα Πέραμο Μεγάρων (Β’ ΕΣΚΑ – κατέκτησε την άνοδο στην Α’).

Στις ομάδες που αγωνίσθηκε είχε πολλές συμμετοχές και έχει αρκετά μεγάλη εμπειρία παρά το νεαρό της ηλικίας του. Ο πρόεδρος της ομάδας Αντώνης Βαρθαλίτης, το Διοικητικό Συμβούλιου, αλλά και όλος ο φίλαθλος κόσμος του Άρη και του νησιού καλωσορίζει τον Αριστοτέλη Βουλτσίδη στην ομάδας μας και του εύχονται να είναι υγιείς και κάθε επιτυχία στη νέα πρόκληση της καριέρας του.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας μετά την οριστική συμφωνία και την υπογραφή στο δελτίο του μίλησε για την συμμετοχή του στον Άρη Σύρου και τους στόχους της νέας χρονιάς. «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου και για τις νέες προκλήσεις καθώς θα αγωνιστώ σε ένα πρωτάθλημα που δεν έχω ξαναπαίξει και θα προσπαθήσω να βοηθήσω με κάθε τρόπο την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares