Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020 23:39

“Αντίο” από τον ΑΠΑΣ ο Κοντσές, έκλεισε στο Αγρίνιο

Μετά τον Δημήτρη Ζαφειρούδη και τον Σταύρο Χονδρόπουλο ακόμη ένας καλαθοσφαιριστής που ανήκε στο περυσινό ρόστερ του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” πήρε την απόφαση να αποχαιρετήσει τη Νάξο και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Ο λόγος για τον Θανάση Κοντσέ, ο οποίος παρά την πρόταση των “ορεινών” εκείνος αποφάσισε να πάει σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας (Α2) κι έτσι θα συνεχίσει την καριέρα του στο Αγρίνιο όπου ο σύλλογος του νομού Αιτωλοακαρνανίας τον ανακοίνωσε μέσα στην διάρκεια της Δευτέρας 14 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ομάδα μας ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Θανάση Κοντσέ. Ο Θανάσης Κοντσές είναι γεννημένος στις 22 Νοεμβρίου του 1995, έχει ύψος 1,98μ. και αγωνίζεται στη θέση "3". Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στο Πιερικό Αρχέλαο, Μακεδονικό και ΑΠΑΣ Τα Φανάρια.

Τον καλωσορίζουμε στην "οικογένεια" του Α.Ο.Α. και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας.

Με τιμή

Η Διοικούσα Επιτροπή του VIVECHROM Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ”.

ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΙΑ ΜΥΚΟΝΟ, ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΕΑΡΟΣ ΣΕΝΤΕΡ

Από εκεί και πέρα η προετοιμασία του συλλόγου της ορεινής Νάξου συνεχίζεται εν όψει της πρεμιέρας του Α’ ομίλου της Β’ εθνικής με αντίπαλο την ΑΕΝ Κηφισιάς στις 11 Οκτωβρίου στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάξου “Δημήτριος Περιστεράκης”, ενώ το προσεχές Σάββατο πρωί η ομάδα θα μεταβεί στη Μύκονο για σειρά φιλικών αγώνων με τον ΑΟ Μυκόνου.

Ο Μάριος Ονάσογλου και ο Παναγιώτης Αθανασιάδης δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα. Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο Γιάννης Αγγελόπουλος έφτασε στο νησί της Αριάδνης την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, ενώ στις προπονήσεις συμμετέχει κι ένας νεαρός (18χρ.) σέντερ, ωστόσο είναι άγνωστο αν θα παραμείνει στην ομάδα.

ΠΡΟΣ ΛΑΜΙΑ Ο ΛΑΠΠΑΣ

Σε ό,τι αφορά τον υποψήφιο μεταγραφικό στόχο του ΑΠΑΣ, πριν καταλήξουν στον Γιάννη Αγγελόπουλο, τον Γιώργο Λάππα, ο πρώην γκαρντ του Αμαρουσίου σύμφωνα με πληροφορίες συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Έσπερο Λαμίας.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares