Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020 11:29

Ανακοίνωσε τον Γιάννη Αγγελόπουλο ο ΑΠΑΣ τα Φανάρια

Ακόμα μία μεταγραφή ανακοίνωσε πριν λίγο ο ΑΠΑΣ τα Φανάρια που γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιάννη Αγγελόπουλο.

Όσο αφορά τις περιπτώσεις Λάλλα και Δεληγιώργη που είχαμε γράψει ζήτησαν διορία 10 ημερών από τη στιγμή που βγήκε στο φως της δημοσιότητας τα ονόματα τους, ωστόσο διοίκηση και τεχνική ηγεσία φοβούμενοι μην χάσουν την ευκαιρία κατέληξαν στην απόκτηση του Αγγελόπουλου, που επίσης ήταν στη λίστα.

Η ανακοίνωση:

Ο Απεραθίτικος Αθλητικός Συλλόγος Νάξου "Τα Φανάρια" είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αγγελόπουλο Γιάννη.

Ο γεννηθείς το 1991 PG/SG έχει υψος 1.94 και κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ίκαρο, Πόλις, Μυτιλήνη, Φάρο, Αρχάγγελο, Σπαρτιατικό, Κεραυνό και Α.Ο.Π.Φ, ενώ έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Εφήβων της Αμαλιάδας (2008) και το ασημένιο στο Παγκόσμιο Εφήβων στη Νέα Ζηλανδία (2009).

Καλωσήρθες Γιάννη! Σου ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία, συλλογικές και ατομικές επιτυχίες!

Ο Γιάννης αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας δήλωσε: «Ευχαριστώ την ομάδα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, τον προπονητη και την διοίκηση της!

Δεν ειμαι άνθρωπος του λόγου αλλα του έργου, τα υπόλοιπα στο γήπεδο!

Καλη χρονια με υγεία σε όλες τις ομάδες!»

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares