Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020 21:57

Ο Πάνος Καφαντάρης στον Άρη Σύρου

Σημαντική ενίσχυση για τον Άρη Σύρου στα Guard, έπειτα την απόκτηση του Πάνου Καφαντάτη.

Ο νεαρός Guard έρχεται να ενισχύσει την ομάδα μας στην νευραλγική θέση του play maker και παρόλο το νεαρό της ηλικίας του καθώς είναι μόλις23 ετών, έχει περάσει από πολλούς συλλόγους της Αθήνας. Έχει περάσει από ομάδες του κέντρου με μεγάλη επιτυχία κι έχει αρκετές εμπειρίες από τα αντρικά τμήματα και φυσικά των τμημάτων παίδων και εφήβων. Από την πλευρά μας ευελπιστούμε με τα νιάτα του να προσδώσει ενέργεια στην άμυνα αλλά και στην επίθεση μας.

Η μεταγραφή έγινε από τον Α.Ο. Πεύκης Αθήνας που κέρδισε την άνοδο στην Γ εθνική κατηγορία, όντως ένας από θεμέλιους λίθους της προσπάθειας αυτής.

Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του Άρη, αλλά και ο φίλαθλος κόσμος μας, καλωσορίζουμε τον Πάνο Καφαντάρη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε μία δημιουργική χρονιά γεμάτη επιτυχίες και φυσικά υγεία πάνω απ’ όλα.

Καλός ήλθες Πάνο

Σύντομο βιογραφικό

Ο νέος αθλητής της ομάδας μας έχει περάσει από τις ομάδες στα πρώτα του βήματα στο άθλημα του μπάσκετ από: (παιδικά – εφηβικά) Πεύκη, Νίκη Αμαρουσίου, Δούκας, Ηλικιακός, Ακαδημία Ανάπτυξης αθλητών.

Επίσης έχει περάσει κι από τις ομάδες των αντρών, Λυκόβρυση, Άνοιξη και Πεύκη.

Ο Πάνος Καφαντάρης στα πρώτα του λόγια ως αθλητής της ομάδας μας είπε: Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της οικογενείας του Άρη Σύρου. Το καλό κλίμα, οι άνθρωποι όπως και το επίπεδο των παικτών με έκαναν να διαλέξω την ομάδα με κλειστά μάτια.

Άρης Σύρου 

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares