Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2020 19:36

Φυσική κατάσταση και …αφίξεις στον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” [pics]

Την πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας ολοκληρώνει το ανδρικό τμήμα του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”. Οι καλαθοσφαιριστές της ομάδας της ορεινής Νάξου με μεθοδικά βήματα ξεκινούν να εμπλουτίζουν το πρόγραμμα προπόνησής τους, ενώ το τεχνικό τιμ, ο Μάριος Ονάσογλου και ο Παναγιώτης Αθανασιάδης σχεδιάζουν και δουλεύουν ακατάπαυστα.

Η προετοιμασία συνεχίζει να γίνεται στο γήπεδο του στίβου του ΔΑΚ Νάξου λόγω των εργασιών που πραγματοποιούνται στο κλειστό γυμναστήριο “Δημήτριος Περιστεράκης” , ενώ στο απουσιολόγιο του Ονάσογλου βρίσκονται τρεις αθλητές.

Ο Γιάννης Προδρόμου, ο Δημήτρης Μαργαρίτης (ή Φραγκιάς) και ο νεοαποκτηθέντας Γιάννης Αναγνωστόπουλος απουσιάζουν δικαιολογημένα από την προετοιμασία και θα μπουν στο πρόγραμμα από αρχές του Σεπτέμβρη, ώστε να συγκροτηθεί σε δύναμη ο νέος ΑΠΑΣ.

Στην προετοιμασία των Απεραθειτών συμμετέχει κι ένας παλιός γνώριμος της ομάδας. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Πολυτάρχου, ο αδερφός του Μιχάλη του Αιγάλεω και του Βασίλη Καραγιάννη του ΑΠΑΣ, προκειμένου να διατηρηθεί σε καλή φυσική κατάσταση και να είναι προετοιμασμένος ανά πάσα στιγμή.

Σε ό,τι αφορά το μεταγραφικό μέτωπο και το τελευταίο κομμάτι του παζλ που έχει να κάνει με την απόκτηση ενός πλέι μέικερ, ο οποίος προορίζεται για βασικός οι διοικούντες τον σύλλογο συνεχίζουν καθημερινά να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και όλα συνηγορούν πως τις επόμενες ημέρες και το θέμα αυτό θα έχει κλείσει.

Φωτογραφίες από την προπόνηση στο ΔΑΚ Νάξου:

 

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares