Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2020 10:43

Πανναξιακός ΑΟΚ: Συνεχίζει με συμμετοχή και στην ανδρική ομάδα ο Μαυρομάτης

Την συνέχιση της συνεργασίας με τον νεαρό αθλητή Γιάννη Μαυρομάτη, ο οποίος θα είναι μέλος και τις ανδρικής ομάδας ανακοίνωσε ο Πανναξιακός ΑΟΚ.

Το κείμενο της ανακοίνωσης: 

Ο Σύλλογός μας είναι στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας του με τον ταλαντούχο αθλητή ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ. Ο νεαρός αθλητής είναι γέννημα θρέμμα των Ακαδημιών του Συλλόγου μας, έχει αγωνιστεί σε όλα τα αγωνιστικά Τμήματα Υποδομών μας και ξεχωρίζει όχι μόνο για το ταλέντο του αλλά και κυρίως για το ήθος του και για την αγάπη του και την αφοσίωση του για την την ομάδα μας. Την φετινή χρονιά εκτός από τις υπηρεσίες του στο Εφηβικό Τμήμα του Συλλόγου μας θα έχει σημαντικό ρόλο και στην Αντρική ομάδα.

Ο Γιάννης είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα μαθητή που συνδιάζει τις άριστες επιδόσεις στα μαθήματα και την ενασχόληση του με τον αθλητισμό.

Πιστοί στη φιλοσοφία μας για ανάδειξη των ντόπιων αθλητών και ενσωμάτωση των νεαρών παιδιών των Ακαδημιών μας στο Αντρικό Τμήμα του Συλλόγου μας , ευχόμαστε στον Σωτήρη μας καλή αγωνιστική χρονιά, μακριά από τραυματισμούς και με πολλές επιτυχίες.

Εκ του Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΚ.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares