Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2020 16:09

Πανναξιακός ΑΟΚ: Έδωσαν τα χέρια Γιαμούρης και Κρητικός

Για τα καλά προχωρά ο σχεδιασμός για το χτίσιμο της ανδρικής ομάδας του Πανναξιακού ΑΟΚ, η οποία εκτός από νεαρούς θα έχει και τη συμβολή κάποιων έμπειρων παιχτών.

Ένας από αυτούς του έμπειρους που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους είναι και ο Γιώργος Γιαμούρης, ο οποίος συναντήθηκε με τον πρόεδρο Στάθη Κρητικό και έδωσαν τα χέρια, επισημοποιώντας έτσι την έναρξη της συνεργασίας τους.

Η ανακοίνωση:

Ο Σύλλογός μας είναι στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας του με τον Ναξιώτη αθλητή Γιώργο Γιαμούρη.
Ο έμπειρος αθλητής μας ήταν από τους πρώτους που πίστεψε στο όραμά μας για τη δημιουργία ενός ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ με ισχυρές βάσεις και εντάχθηκε από την περασμένη αγωνιστική χρονιά στο δυναμικό του Συλλόγου μας, δίνοντας ώθηση στην ελπιδοφόρα επανέναρξη του μπασκετικού μας Τμήματος .
Πιστοί στη φιλοσοφία μας για στήριξη των δικών μας αθλητών και στην προσπάθεια που κάνουμε για την δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου, ευχόμαστε στον Γιώργο καλή αγωνιστική χρονιά , χωρίς τραυματισμούς και με πολλές επιτυχίες.

Εκ του Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΚ
Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares