Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2020 11:29

Ο Ανδρέας Ρουμάνι στο τιμόνι του ΑΟ Ερμούπολης

Στο πρόσωπο του Ανδρέα Ρουμάνι η διοίκηση του ΑΟ Ερμούπολης βρήκε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “SportCyclades”, τον αντικαταστάτη του Ανδρέα Μαύρου στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο 30χρονος τεχνικός (γεννήθηκε στις 28 Μαρτίου 1990) βρίσκεται από το μεσημέρι της Κυριακής στην Σύρο. Εκεί, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ερμούπολης, τον Μάρκο Φρέρη και οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα κι έδωσαν τα χέρια.

Η πρόσληψη νέου προπονητή αποτελούσε τη βασική προτεραιότητα της νέας διοίκησης  του κυκλαδίτικου συλλόγου, προκειμένου να ξεκινήσει τον αγωνιστικό σχεδιασμό για την περίοδο 2020-21. Το …πρόβλημα αυτό όπως όλα δείχνουν λύθηκε με επιτυχία και πλέον αναμένεται να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα του ΑΟ Ερμούπολης.

Παρά το γεγονός πως στα υπόψιν των ανθρώπων του σωματείου της Σύρου υπήρχαν πολλοί προπονητές, τόσο από Αθήνα, όσο κι από Θεσσαλονίκη, ενώ εξετάστηκε και η λύση εκ των έσω, το βιογραφικό του Ρουμάνι που θεωρείται πολύ καλό ήταν που κέντρισε το ενδιαφέρον των ανθρώπων της Ερμούπολης κι έτσι κατέληξαν στην περίπτωσή του καλώντας τον στο νησί τους για τις συζητήσεις.

Ο Ρουμάνι έχει διατελέσει βοηθός προπονητή με κύρια αρμοδιότητα το σκάουτινγκ στην εθνική ομάδα ανδρών της Αλβανίας, που συμμετείχε στα προκριματικά του Eurobasket 2017, στη γυναικεία ομάδα του Φάρου Κερατσινίου και στη γυναικεία ομάδα του Πρωτέα Βούλας, ενώ από τον περασμένο Ιούνιο προστέθηκε στο τεχνικό team των Εσπερίδων Καλλιθέας ως υπεύθυνος σκάουτινγκ.

Ως παίκτης έχει αγωνιστεί στην Αθλητική Ένωση Ρέντη το 2017, που εκτός από αθλητής του αντρικού τμήματος ήταν και προπονητής στις ακαδημίες του πειραϊκού συλλόγου, ενώ έχει δύο ανόδους με Φοίνικα Πειραιά και με Δάφνη Αγίου Δημητρίου.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares