Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020 11:13

ΑΕ Σαντορίνης: Ο απολογισμός και το ευχαριστώ του συλλόγου

Μία χρονιά δημιουργική γεμάτη επιτυχίες ήταν αυτή που ολοκληρώθηκε για την Αθλητική Ένωση Σαντορίνης, που εκτός τους δύο τίτλους που πρόσθεσε στην τροπαιοθήκη της κατάφερε να διατηρήσει ακέραια την φιλοσοφία που διέπει ολόκληρη την μπασκετική οικογένεια της Σαντορίνης.

Η διοίκηση τους συλλόγου δημοσίευσε τον ακόλουθο απολογισμό, ευχαριστώντας όσους συνεισέφεραν στις προσπάθειες:

Δεν είναι απλός ο απολογισμός της φετινής αγωνιστικής χρονιάς. Ο σχεδιασμός της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου, έχοντας λάβει υπόψη όλες τις παραμέτρους, έθεσε υψηλούς στόχους για τα αγωνιστικά τμήματα και τη λειτουργία των ακαδημιών.

Η συμμετοχή στα Πρωταθλήματα Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Παίδων, Κορασίδων της ΕΣΚΚ μέχρι την αρχή της άνοιξης ήταν εξαιρετική και η πορεία των τμημάτων έδινε υποσχέσεις για σημαντικές διακρίσεις.

Το ενδιαφέρον για τα τμήματα των Ακαδημιών δημιούργησε επιπλέον ανάγκες και ευθύνες. Ο παλμός των νεαρών αθλητών και αθλητριών αποτελεί την κινητήριο δύναμη για να αναζητήσουμε νέες λύσεις ώστε όλα τα παιδιά των νησιών μας να  γίνουν μέλη της αθλητικής μας οικογένειας.

Με μεγάλο ενθουσιασμό συμμετείχαν τα τμήματα Παμπαίδων και Παγκρορασίδων στο εσωτερικό τουρνουά ακαδημιών «Εὖ ἀγωνίζεσθαι», σε μία σειρά αγώνων που είχαν στο επίκεντρό τους το παιχνίδι, την αξία της συμμετοχής, της προσπάθειας, του συναγωνισμού και της συνεργασίας για να γνωρίσουν τη μεγαλύτερη χαρά του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης που είναι η ευγενής άμιλλα και ο έντιμος αγώνας.

Έχοντας εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση στα Final4 Εφήβων και Κορασίδων η ομάδα μας είχε υποβάλλει αίτημα για τη φιλοξενία της τελικής φάσης του Πρωταθλήματος Εφήβων με συνδιοργανωτή τον ΔΑΠΠΟΣ.

Το ξέσπασμα της πανδημίας ακύρωσε τα αρχικά σχέδια, διέκοψε την αναμενόμενη εξέλιξη των κοινωνικών δραστηριοτήτων και μας υποχρέωσε σε αναθεώρηση όλων των κινήσεων.

Η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, ενεργώντας με αλληλεγγύη, έδωσε προτεραιότητα στην ασφάλεια και την υγεία των μελών της. Και όταν οι συνθήκες το επέτρεψαν, τηρώντας αυστηρά τους όρους των πρωτοκόλλων της ΓΓΑ και του ΕΟΔΥ, σε συνεργασία με τους γονείς των ανήλικων αθλητών μας, βρεθήκαμε και πάλι στο γήπεδο, με πλήρως αναμορφωμένο πρόγραμμα, για την επανεκκίνηση των ακαδημιών μας και την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Με απόφαση της ΕΣΚ Κυκλάδων ολοκληρώθηκαν τα Πρωταθλήματα Ανδρών και Γυναικών ώστε οι πρωταθλήτριες  ομάδες των νησιών μας να έχουν τον απαραίτητο χρόνο για την προετοιμασία της συμμετοχής τους στις Εθνικές Κατηγορίες.

Η άνοδος της ομάδας μας στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών εμφανίστηκε ως μία μεγάλη ευκαιρία, μέσα σε συνθήκες αντίξοες και πρωτόγνωρες την οποία αποφασίσαμε να αντιμετωπίσουμε με υπευθυνότητα ώστε η συμμετοχή μας να είναι ουσιαστική και ωφέλιμη για την εξέλιξη του αθλήματος στα νησιά μας.

Η προετοιμασία για τη συμμετοχή στα Final4 Κορασίδων και Εφήβων συνεχίστηκε έως τον Ιούλιο με έντονους ρυθμούς. Δυστυχώς, για πρώτη φορά, η ομάδα μας με μεγάλη λύπη αναγκάστηκε να αποσύρει τη συμμετοχή της από διοργάνωση, καθώς η ανατροπή των δεδομένων των παροχών που θα κάλυπταν οι διοργανωτές, ελάχιστες μέρες πριν το Final4 Κορασίδων στην Τήνο, προκάλεσαν δυσβάσταχτο οικονομικό βάρος και ο διαθέσιμος χρόνος για να βρεθούν λύσεις ήταν ελάχιστος.

Παρόλο που οι ίδιες συνθήκες ίσχυσαν και για την διεξαγωγή του Final4 Εφήβων στο νησί μας, με ιδίους πόρους και με τη βοήθεια των χορηγών μας καλύψαμε όλες τις παροχές (διανυκτερεύσεων, μετακινήσεων, γευμάτων) για τις οποίες είχαμε δεσμευθεί ώστε να μην υπάρξει επιβάρυνση των φιλοξενούμενων ομάδων.

Η κατάκτηση του Πρωταθλήματος Εφήβων Κυκλάδων έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την αγωνιστική περίοδο 2019 – 2020. Ταυτόχρονα κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε μία ακόμη πρόκληση, τη συμμετοχή στη Β΄ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Και πάλι βρέθηκαν δίπλα μας για να ενισχύσουν την προσπάθεια της διοίκησης της ομάδας και να γίνει και αυτό το όνειρο αληθινό η οικογένεια Ευαγγέλου και Ιωάννας Καραμολέγκου και η επιχείρηση «ΖΕΙΔΩΡΟΣ ΑΡΤΟΣ – ΨΥΡΟΥΚΗΣ ΜΑΡΚΕΛΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ» τους οποίους ευχαριστούμε θερμά!

Μία χρονιά που μας αποχαιρέτησε με αντικρουόμενα συναισθήματα. Ενώ μας χάρισε μεγάλες διακρίσεις, επιτυχίες και συγκινήσεις ανέτρεψε τον προγραμματισμό και περιόρισε σημαντικά την δράση και λειτουργία των αναπτυξιακών μας τμημάτων.

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Θήρας κ. Αντώνιο Σιγάλα και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας για τη στήριξη του έργου των αθλητικών σωματείων του νησιού μας.

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο κ. Βασίλη Αλαφούζο, τα μέλη και το προσωπικό του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. για την πολύτιμη συνεισφορά τους και τη συνεργασία και σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου και ιδιαίτερα κατά την περίοδο επιστροφής στις προπονήσεις.

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο κ. Λαυρέντιο Σαλάχα και τα μέλη της Ε.Σ.Κ.Κ. για την εποικοδομητική συνεργασία σε όλη την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Ευχαριστούμε τους κ. κ. Δαρζέντα Χαράλαμπο, Έπαρχο Θήρας, Μαντούση Γρηγόριο, Αντιδήμαρχο Θήρας & πρώην Περιφερειακό Διοικητή Κυκλάδων και Αλεφραγκή Μάρκο, Εν αποστρατεία Υποδιευθυντή Τροχαίας (μελών της ομάδας Ε.Π.Τ.Α, Εθελοντές Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων) για την πολύτιμη συμβολή τους στην εκδήλωση με θέμα την ασφαλή μετακίνηση των μικρών αθλητών.

Ευχαριστούμε την κα Μαργαρίτα Γαβαλά, Διαιτολόγο – Διατροφολόγο και το Διαιτολογικό Γραφείο «Διατροφή και Υγεία» για την πολύτιμη συμβολή στη διεξαγωγή της ενημερωτικής εκδήλωσης των αθλητών μας για θέματα διατροφής.

Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας στη Σαντορίνη, που στέκονται αρωγοί μας, πιστεύουν και υποστηρίζουν με κάθε μέσο την προσπάθεια των αθλητών μας και μας βοήθησαν να προσφέρουμε ευγενική φιλοξενία στους επισκέπτες του νησιού μας.

Συγκεκριμένα ευχαριστούμε:

  • Τον κ. Διονύση Ζαχαρόπουλο και την εταιρεία “Hondos Center”
  • Τον κ. Γιώργο Παπαγιάννη και την “Spicy Bites Catering”
  • Τον κ. Νικόλαο Ζαχαρόπουλο και το Φαρμακείο Ζαχαρόπουλος (Τμήμα συμπληρωμάτων διατροφής)
  • Τον κ. Γιώργο Ζυμβραγουδάκη και την ασφαλιστική εταιρεία “Safe Insurance”
  • Τον κ. Γεώργιο Τζήλιο και το Κέντρο Φυσιοθεραπείας “Physio”
  • Τον κ. Νίκο Παγώνη και την εταιρεία “NST Travel”
  • Την ακτοπλοϊκή εταιρεία “Blue Star Ferries”
  • Τον κ. Γιώργο Σιγάλα και το εστιατόριο “Tabasco”
  • Το εστιατόριο “Obelix”
  • Τον κ. Γιώργο Αργυρό και την εταιρεία “Argyros Santorini Travel Agency”
  • To καφέ μπαρ “Two Brothers”
  • Την οικογένεια Ιωάννη και Άννας Δακουτρού και το ταξιδιωτικό γραφείο “Dakoutros Travel”
  • Το γραφείο ταξιδίων “Kelenis Tours”
  • Το γραφείο ταξιδίων “Destination Services”
  • Το εστιατόριο «Καντίνα ο Μηνάς»
  • Τον κ. Σταύρο Πετρόπουλο και το εστιατόριο “Parea Tavern”
  • Τον κ Σπύρο Μάκαρη και το “Sportcyclades” για την αναμετάδοση και τη φωτογραφική κάλυψη αγώνων μας.
  • Τον κ. Αντιμισάρη Άρη για την επεξεργασία των στατιστικών στοιχείων κατά τη διάρκεια των αγώνων του Final4 Εφήβων.
  • Τον Ιατρό κ. Αριστοτέλη Μάστακα
  • Τους διασώστες του ΕΚΑΒ Θήρας.
  • Τον φυσιοθεραπευτή κ. Λεωνίδα Ζάγουρα.
  • Τον κ. Χρήστο Θεολόγου και το κυλικείο του Κλειστού Γυμναστηρίου
  • Tον κ. Γιάννη Μουτσάτσο και το Λογιστικό γραφείο Ι. Μουτσάτσου
  • Τα ΜΜΕ της Σαντορίνης και των Κυκλάδων που παρουσίασαν τις δράσεις της ομάδας μας σε όλη τη διάρκεια του αγωνιστικού έτους.

Τέλος ευχαριστούμε όλους τους φίλους και συνοδοιπόρους της ομάδας που σταθερά εδώ και χρόνια μας συντροφεύουν σε αυτό το «ταξίδι»!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares