Σάββατο, 08 Αυγούστου 2020 18:11

Μένει στον Πανναξιακό ΑΟΚ ο Σωτήρης Φλεριανός

Την συνέχιση της συνεργασίας με ένα παιδί που προέρχεται από τα σπλάχνα του συλλόγου ανακοίνωσε πριν λίγο ο Πανναξιακός ΑΟΚ.

Ο λόγος για τον Σωτήρη Φλεριανό, ο οποίος εκτός από την ομάδα εφήβων θα ενισχύει από φέτος και το ανδρικό τμήμα. Πρόκειται για τον αδελφό του γνωστού σε όλους μας αντιπροέδρου του Πανναξιακού Α.Ο., Βασίλη Φλεριανού, ενώ είναι ένας αθλητής ο οποίος στήριξε το μπάσκετ του Πανναξιακού, ακόμη και στην πιο δύσκολη καμπή του.

Η ανακοίνωση:

Ο Σύλλογός μας είναι στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας του με τον ταλαντούχο αθλητή Σωτήρη Φλεριανό. Ο νεαρός αθλητής είναι γέννημα θρέμμα των Ακαδημιών του Συλλόγου μας, έχει αγωνιστεί σε όλα τα αγωνιστικά Τμήματα Υποδομών μας και ξεχωρίζει όχι μόνο για το ταλέντο του αλλά και κυρίως για το ήθος του και για την αγάπη του για την ομάδα μας. Την φετινή χρονιά εκτός από τις υπηρεσίες του στο Εφηβικό Τμήμα του Συλλόγου μας θα έχει σημαντικό ρόλο και στην Αντρική ομάδα.
Πιστοί στη φιλοσοφία μας για ανάδειξη των ντόπιων αθλητών και ενσωμάτωση των νεαρών παιδιών των Ακαδημιών μας στο Αντρικό Τμήμα του Συλλόγου μας , ευχόμαστε στον Σωτήρη μας καλή αγωνιστική χρονιά, μακριά από τραυματισμούς και με πολλές επιτυχίες.

Εκ του Δ.Σ. του Πανναξιακός ΑΟΚ

PAS NAXOU 350 400 cf532

BETARADES 300X250

XOVOLI 400X400 10e53

© 2004 - 2020 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares