Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2020 22:54

Ντύνεται στα “κιτρινόμαυρα” του Άρη Σύρου ο Αλέξανδρος Δίπλαρος

Ακόμη μία σημαντική μεταγραφική κίνηση βρίσκεται στα σκαριά για τον Άρη Σύρου… Πληροφορίες του “SportCyclades” που έρχονται από την πρωτεύουσα του νομού Κυκλάδων αναφέρουν πως οι “κιτρινόμαυροι” μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Λάζαρο Αγαδάκο  και την μεταγραφή του Δημήτρη Παπαφωτίου βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Αλέξανδρου Δίπλαρου.

Ο νεαρός γκαρντ, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε την φανέλα του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας, φαίνεται πως επιστρέφει στην Σύρο, αλλά αυτή τη φορά όχι για την ομάδα του ΑΟ Ερμούπολης που αγωνίστηκε πριν από ένα χρόνο και πήρε μεταγραφή για την ομάδα της ορεινής Νάξου, αλλά για την ομάδα του Άρη.

Όπως προαναφέραμε οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να σημειωθούν εξελίξεις πάνω στο θέμα αυτό. Να σημειωθεί πως ο Δίπλαρος δεν βρίσκεται στα πλάνα του ΑΠΑΣ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και το συμβόλαιό του δεν θα ανανεωθεί. Άλλωστε, το τεχνικό επιτελείο των “ορεινών” με επικεφαλής τον προπονητή, τον Μάριο Ονάσογλου επιθυμούν τον χρόνο συμμετοχής που αναλογούσε στον Δίπλαρο να τον δώσουν σε νεαρό αθλητή από τα αγωνιστικά τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares