Σάββατο, 18 Ιουλίου 2020 11:30

Σεμνή φιέστα για τις πρωταθλήτριες της ΑΕ Σαντορίνης [pics]

Σε μία λιτή τελετή τηρουμένων όλων των πρωτοκόλλων ασφαλείας, η ΑΕ Σαντορίνης πραγματοποίησε μία μίνι φιέστα με την απονομή του πρωταθλήματος στη γυναικεία ομάδα.

Τις απονομές έκαναν ο Έπαρχος Θήρας κ. Χαράλαμπος Δαρζέντας, ο Αντιδήμαρχος Θήρας κ. Γεώργιος Στεφανάκης, ο Πρέδρος του ΔΑΠΠΟΣ κ. Βασίλειος Αλαφούζος και η αντιπρόεδρος κα. Μαρία Αγγελάκη, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης είχαμε την έκπληξη από τον πρόεδρο κ. βαλάντη Βλαβιανό, που παρουσίασε το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Ζωή Κεχαγιά.

Η ανακοίνωση της ΑΕ Σαντορίνης:

Ήταν η στιγμή για τη γιορτή των κοριτσιών της ΑΕΣ!

Για την απονομή που οι συνθήκες δεν επέτρεψαν να γίνει στην ώρα της ούτε να είναι τόσο λαμπερή όσο απαιτούσε η επιτυχία της κατάκτησης του Πρωταθλήματος Γυναικών Κυκλάδων για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Μια λιτή τελετή που παρακολούθησαν μόνο οι γονείς των αθλητριών, αναγκαστικά χωρίς την παρουσία των φίλων της ομάδας στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου του νησιού μας λόγω των υγειονομικών μέτρων που ισχύουν, γεμάτη όμως συναισθήματα χαράς και συγκίνησης.

Την τελετή απονομής τίμησαν με την παρουσία τους ο Έπαρχος Θήρας κ. Χαράλαμπος Δαρζέντας, ο Αντιδήμαρχος Θήρας κ. Γεώργιος Στεφανάκης, ο Πρέδρος του ΔΑΠΠΟΣ κ. Βασίλειος Αλαφούζος και η αντιπρόεδρος κα. Μαρία Αγγελάκη οι οποίοι απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς και απέμειναν τα χρυσά μετάλλια και το κύπελλο στις Πρωταθλήτριες Γυναικών 2019 – 2020 της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Μέσα στο ίδιο γιορτινό κλίμα η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης και οι συναθλήτριές της υποδέχτηκαν επίσημα και θερμά τη νέα αθλήτρια του τμήματος Ζωή Κεχαγιά της οποίας η παρουσία και συνεισφορά αναμένεται να δώσει σημαντική ώθηση και προοπτική στην προσπάθεια της ομάδας στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Το Sport Cyclades κατέγραψε και αυτή τη φορά τις αναμνήσεις μας. Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Σπύρο Μάκαρη και τον κ. Νίκο Σταυρίτη για την ευγενική παραχώρηση του φωτογραφικού υλικού της εκδήλωσης.

Λίγες μέρες νωρίτερα είχε προηγηθεί και το γευστικό κομμάτι της γιορτής. Μια βραδιά αφιερωμένη σε απολογισμό αλλά και σε σχέδια για την επόμενη χρονιά. Τα μέλη της διοίκησης και το τμήμα Γυναικών της ΑΕ Σαντορίνης δείπνησαν στο εστιατόριο “Tabasco” και ευχαρίστησαν από κοντά τον κ. Γιώργο Σιγάλα και τους συνεργάτες του για την πολύτιμη υποστήριξη που προσέφεραν στην ομάδα μας και αυτή την αγωνιστική περίοδο.

108833798_306900860691920_6995662073454034268_n_ed80c.jpg

Φωτογραφίες 

 

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares