Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2020 15:04

Σε γενική συνέλευση ο ΑΟ Ερμούπολης, ζωηρό ενδιαφέρον από Συριανούς επιχειρηματίες

Γενική συνέλευση για το επόμενο Σάββατο, στις 25 Ιουλίου συγκαλούν στον ΑΟ Ερμούπολης για την ανάδειξη νέων μελών στο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, όπως ανακοίνωσε το σωματείο της Σύρου.

Αναλυτικά:

“Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στη Γενική Συνέλευση του Δ.Σ του Αθλητικού Ομίλου Ερμούπολης που θα πραγματοποιηθεί την 25η Ιουλίου 2020 και ώρα 11,30 στο γραφείο του Αθλητικού Ομίλου. Βασικό θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι η ανάδειξη των νέων μελών του ΔΣ του Αθλητικού Ομίλου Ερμούπολης και της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Παρακαλούμε όσα μέλη ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ του Αθλητικού Ομίλου Ερμούπολης να συμπληρώσουν το σχετικό συνημμένο έντυπο «Υποβολή Υποψηφιότητας» και να το επιστρέψουν στα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής ή στα μέλη του απερχόμενου ΔΣ την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών. Υπενθυμίζουμε ότι η συμμετοχή όλων στην παρούσα συνάντηση κρίνεται αναγκαία για την ανάδειξη των νέων μελών του Σωματείου”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “SportCyclades” υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον από επιφανείς επιχειρηματίες του νησιού για την ανάμειξή τους με τα κοινά της ομάδας, ενώ ένα από τα βασικά, αν όχι ο βασικός στόχος της νέας διοίκησης που θα αναδειχθεί από τη γενική συνέλευση είναι η εύρεση προπονητή, μετά την αποχώρηση του Ανδρέα Μαύρου για τη γενέτειρά του, τον Βόλο και την ομάδα της Νίκης.

Ήδη στον ΑΟ Ερμούπολης εξετάζουν πολλές περιπτώσεις προπονητών, κυρίως από την Αθήνα, ωστόσο όπως δηλώνουν στον σύλλογο: «Το θέμα πρέπει να κλείσει μέχρι τέλος του Ιουλίου». Και δεν έχουν κι άδικο, αφού θα πρέπει να ξεκινήσει ο προγραμματισμός εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι εγγραφές στα αγωνιστικά τμήματα υποδομής και το κτίσιμο της ανδρικής ομάδας, που μαζί με την πρόσληψη του νέου προπονητή δεν αποκλείεται να κλείσει και η πρώτη μεταγραφή…

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares