Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020 23:56

Και τη νέα ζεζόν στον Άρη Σύρου ο Λάζαρος Αγαδάκος

Ξεκίνησε ο σχεδιασμός για την ομάδα της Σύρου με βασικό στόχο την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ο πρόεδρος της ομάδα Αντώνης Βαρθαλίτης σε συνεργασία με τον τεχνικό του Άρη Σύρου Μάκη Νικολαΐδη σχεδιάζουν το ρόστερ με το οποίο θα διεκδικηθεί το πρωτάθλημα και η άνοδος.

Όπως είχε αναφερθεί και στο παρελθόν αρχικός στόχος στον σχεδιασμό της ομάδας είναι οι ανανεώσεις αθλητών οι οποίοι αγωνίζονταν στην ομάδα τη σεζόν 2019-20.

Ο Λάζαρος Αγαδάκος μίλησε τόσο με τον κ. Βαρθαλίτη όσο και τον τεχνικό της ομάδας και από κοινού αποφάσισαν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους και ο αθλητής να βοηθήσει την προσπάθεια που θα κάνει φέτος το σωματείο.

Ο έμπειρος Έλληνας από την στιγμή που δεν ολοκληρώθηκε η περσινή σεζόν θέλησε να παραμείνει και φέτος ώστε να πανηγυρίσει τον τίτλο και τη άνοδο με τον Άρη Σύρου.

«Ευχαριστούμε πολύ τον Λάζαρο Αγαδάκο για την αποδοχή της προσφοράς για συνέχιση της μπασκετικής του καριέρας στον Άρη Σύρου. Είναι ιδιαίτερη τιμή μας, ονόματα όπως του Λάζαρου και του Μάκη Νικολαΐδη με την τεράστια καριέρα που έχουν, να συνεχίζουν στην ομάδα μας.... Προσεχώς θα υπάρχουν νέες ανακοινώσεις για μεταγραφές και αποδεσμεύσεις»

Άρης Σύρου

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares