Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020 21:58

Σαλπάρουν για τις εμπειρίες οι παίδες του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”

Και το ταξίδι συνεχίζεται για τον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”, τον πρωταθλητή της ΕΣΚ Κυκλάδων στην κατηγορία των παίδων.

_DSC2057_7140e.jpg

Δέκα ημέρες μετά την κατάκτηση του τροπαίου, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, στο φάιναλ φορ της Πάρου και τη νίκη στον μεγάλο τελικό επί του οικοδεσπότη ΑΟ Πάρου, οι νεαροί αθλητές της ομάδας της ορεινής Νάξου εμφανίζονται έτοιμοι για να ριχθούν στην …μάχη της Β’ φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων.

_DSC2083_2b2f2.jpg

Οι παίκτες του Παναγιώτη Αθανασιάδη, ο οποίος επέστρεψε το απόγευμα της Τετάρτης στο νησί της Αριάδνης από τη Σαντορίνη που συμμετείχε η εφηβική ομάδα του ΑΠΑΣ στο φάιναλ φορ, συμμετέχουν στον Γ’ όμιλο, οι αγώνες του οποίου θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο του Χολαργού “Αντώνης Τρίτσης” από την Παρασκευή 17 Ιουλίου έως και την Κυριακή 19 του μήνα.

Εκτός των Φαναρίων, που θα εκπροσωπήσουν τις Κυκλάδες, στον όμιλο συμμετέχουν τρεις πρωταθλητές νησιών. Ο πρωταθλητής ΕΚΑΣΚ, Κρήτης, ο ΓΣ Εργοτέλης, ο πρωταθλητής ΤΕ Δωδεκανήσου, ο Κολοσσός Ρόδου και ο πρωταθλητής ΤΕ Χίου, ο ΒΑΟΛ που θα αντιμετωπίσουν οι “ορεινοί” στην πρεμιέρα, την Παρασκευή 17 Ιουλίου στις 5:00 μ.μ.

_DSC2162_09377.jpg

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Η μεγάλη ώρα έφτασε λοιπόν για τους πρωταθλητές Κυκλάδων… Το ταξίδι για την Αθήνα και την εκπροσώπηση του νομού και τη συγκομιδή μοναδικών εμπειριών ξεκινά την Πέμπτη 16 Ιουλίου το απόγευμα, όπου στις 6 μ.μ. έχει προγραμματιστεί η αναχώρηση με το πλοίο της γραμμής, το “Blue Star Delos” για τον Πειραιά.

Η αποστολή του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” που ταξιδεύει με τον προπονητή των “ορεινών”, τον Παναγιώτη Αθανασιάδη, τον πρόεδρο του συλλόγου, τον Φρέντυ Κρητικό και συνοδό τον Παναγιώτη Παπανικολάου αποτελείται από τους παρακάτω αθλητές που σήκωσαν την κούπα στο κλειστό γυμναστήριο της Μάρπησσας την περασμένη Τρίτη. Να σημειωθεί πως οι αγώνες διεξάγονται με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα της ΓΓΑ χωρίς την παρουσία φιλάθλων (έως 18 άτομα η κάθε αποστολή):

Οι 12 αθλητές είναι οι εξής: Μανόλης Λιανόπουλος, Άμελ Γκιόργκα, Νίκος Κούρτης, Αντώνης Τριαντάφυλλος, Προμηθέας Παπανικολάου, Γιούερς Σεϊντίνι, Διονύσης Δόκλης, Μανώλης Δεγαΐτας, Βασίλης Μανδηλαράς, Διονύσης Τελόπουλος, Άγγελος Χιλάι, Μανώλης Μολινδρής.

_DSC2183_65a2d.jpg

ΠΑΝ. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ: ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Αναφερόμενος στη συμμετοχή της ομάδας του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα των παίδων, ο προπονητής του ΑΠΑΣ ο Παναγιώτης Αθανασιάδης μίλησε στο “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας από την Αθήνα, τον Ιωάννη Νοταρά.

«Είναι μεγάλη μας τιμή που θα εκπροσωπήσουμε τις Κυκλάδες σε αυτή την διοργάνωση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κατερινιώτης τεχνικός και πρόσθεσε: «Ξέρουμε που βαδίζουμε, ξέρουμε πατάμε και που βρισκόμαστε. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες με ιστορία στον χώρο. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να είμαστε άξιοι εκπρόσωποι του νομού μας και να παίξουμε το παιχνίδι μας. Το μόνο που έχουμε να κερδίσουμε είναι εμπειρίες και παραστάσεις από αυτούς τους αγώνες».

_DSC2208_000c8.jpg

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των αγώνων, που θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο “Αντώνης Τρίτσης” στο Χολαργό.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ(17/07):

(16:00): Φανάρια Νάξου- Β.Α.Ο.Λ. Χίου

(19:00): Κολοσσός Ρόδου- Γ.Σ. Εργοτέλης

ΣΑΒΒΑΤΟ(18/07):

(12:00): Φανάρια Νάξου- Κολοσσός Ρόδου

(15:00): Γ.Σ. Εργοτέλης- Β.Α.Ο.Λ. Χίου

ΚΥΡΙΑΚΗ(19/07):

(10:00): Γ.Σ. Εργοτέλης- Φανάρια Νάξου

(13:00): Κολοσσός Ρόδου- Β.Α.Ο.Λ. Χίου

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares