Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020 23:44

Απαρηγόρητες οι κορασίδες του Μαρπησσαϊκού, τόνωση ηθικού από τον Μουρογιάννη

Οι κορασίδες του Μαρπησσαϊκού έπειτα από μία εκπληκτική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα του Β’ ομίλου της ΕΣΚ Κυκλάδων και τη νίκη στον μικρό τελικό του φάιναλ φορ επί του ΑΟ Άνδρου διεκδίκησαν στον μεγάλο τελικό κόντρα στον οικοδεσπότη Περιστεριώνα Τήνου το πρωτάθλημα.

Στην τελευταία, όμως, στροφή δεν τα κατάφεραν. Το άκουσμα της κόρνας της γραμματείας την Πέμπτη 9 Ιουλίου το απόγευμα βρήκε τις νεαρές αθλήτριες της ομάδας της Πάρου να μην μπορούν να πιστέψουν πως έχασαν την κούπα. Οι “κυανόλευκες” εμφανίστηκαν στα αποδυτήρια του “Τήνια 1895” απαρηγόρητες μετά την ήττα τους από τον Περιστεριώνα με τον Βαγγέλη Μουρογιάννη να επιχειρεί να τους τονώσει το ηθικό, στις οποίες -μεταξύ άλλων – είπε:

«Δεν τελείωσε τίποτα με μία ήττα, η ζωή προχωράει. Προέχει να είστε καλά στην υγεία σας με τις οικογένειές σας και μετά να κοιτάζετε τα μαθήματά σας. Συνεχίστε να κοιτάτε μπροστά…».

Δεν είναι όμως μόνο η απώλεια του τίτλου από τις κορασίδες του Μαρπησσαϊκού, είναι και το γεγονός πως πέντε αθλήτριες του σωματείου της Πάρου από την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζονται μόνο στο γυναικείο τμήμα. Αυτές είναι οι Ζωή Τζανακοπούλου, Καλλιόπη Αλιπράντη, Αλεξάνδρα Ιωαννίδου, Ανδριανή Χαλδαίου και Σοφία Παπαχρήστου, οι οποίες ατενίζουν το μέλλον ενωμένες και πεισμωμένες για την ανατροπή και την κατάκτηση τίτλων με την ομάδα τους.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares