Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 23:24

Άρης Σύρου: Με Νικολαΐδη στον πάγκο και μεγάλα όνειρα και φιλοδοξίες

Μετά τη διακοπή λόγω της πανδημίας πλέον τα πάντα έχουν ξεκινήσει να παίρνουν μία σειρά. Η διοίκηση του Άρη Σύρου ξεκινά τον προγραμματισμό και το στήσιμο της νέας χρονιάς.

Μίας χρονιάς υψηλών απαιτήσεων και στόχων. Η αρχή βέβαια έγινε τη σεζόν 2019-20 στην οποία η ομάδας μας έχασε την άνοδο στην Γ’ Εθνική στις Λεπτομέρειες και φυσικά σε ένα μη ολοκληρωμένο πρωτάθλημα. Η νέα σεζόν η οποία και επίσημα θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβρη με την έναρξη των προπονήσεων τόσο σε αγωνιστικά τμήμα, όσο και στην ακαδημία. Ο σχεδιασμός για την ανδρική ομάδα έχει βέβαια ξεκινήσει με τις κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ.

Οι ρόλοι στην ομάδα θα είναι πλέον ξεκάθαροι καθώς ο κάθε ένας θα έχει τον δικό του τομέα ευθύνης. Αρχικά στη θέση του προπονητής θα είναι ο Μάκης Νικολαΐδης και οποίος μαζί με τον πρόεδρο της ομάδας έχουν αναλάβει τον καταρτισμό του ρόστερ. Ο κ. Νικολαΐδης αποφάσισε τα πρώτα του βήματα στην προπονητική να τα κάνει στην δική μας ομάδα, από την στιγμή που πείστηκε από τον πρόεδρο πως οι στόχοι είναι υψηλοί και μάλιστα ο μεγάλος στόχος είναι η άνοδος και η καθιέρωση στις μεγάλες κατηγορίες.

Για τον λόγω αυτόν αποφασίστηκε η ομάδα να δημιουργηθεί και η βάση της να είναι η Αθήνα, όπου εκεί θα προπονούνται οι παίκτες που θα συμφωνήσουν και θα ενταχθούν στον σύλλογο μας. Ενώ θα υπάρχει κι ακόμη ένα τμήμα στο νησί μας με τους αθλητές να προπονούνται σύμφωνα με τις οδηγίες του κ. Νικολαΐδη.  

Τώρα όσον αφορά το κομμάτι των μεταγραφών, αρχικό πλάνο είναι η ανανέωση των αθλητών που ήταν ήδη στην ομάδα μας τη σεζόν 2019-20 κι από εκεί και πέρα θα αναζητηθούν αθλητές στις θέσεις στις οποίες θα υποδείξει ο προπονητής μας.

Θα υπάρξει συνέντευξη τύπου

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συνέντευξη Τύπου όπου μέσα εκεί θα αναλυθεί το πλάνο της ομάδας, αλλά και θα γίνει ένα κάλεσμα σε όλη τη Συριανή κοινωνία για στήριξη.

Ο Άρης Σύρου θέλει να βάλει νέες και στέρεες βάσεις ώστε να δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό σωματείο με υψηλούς στόχους. Το νησί μας αξίζει πολλά και μέσα από τον αθλητισμό έχει την μεγάλη ευκαιρία να αναδειχθεί. Για την ημέρα και ώρα που θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου θα υπάρξει νέα ενημέρωση.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares