Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 22:53

Παρουσίασε τον Ανδρέα Μαύρο η Νίκη Βόλου

Το νέο τεχνικό της επιτελείο εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, όπου θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής κατηγορίας μπάσκετ ανδρών παρουσίασε η Νίκη Βόλου.

Ο επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής του συλλόγου της Νέας Ιωνίας, ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου έστειλε ισχυρό μήνυμα για τη νέα σεζόν, ενώ παράλληλα παρουσίασε και το προπονητικό επιτελείο, με τους Ανδρέα Μαύρο, Γιώργο Κοσμάτο και Ανδρέα Τσιριγωτάκη, μαζί με τον Βασίλη Γιωτόπουλο να αναλαμβάνουν τόσο το ανδρικό τμήμα όσο και τις ακαδημίες.

Ο πρώην προπονητής του ΑΟ Ερμούπολης δήλωσε ότι νιώθει ευλογημένος που θα φορά τον “Άγγελο” στο στήθος, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις ακαδημίες της Νίκης. Εκεί που άλλωστε ξέρει να δουλεύει πολύ καλά, μιας και το έργο του στα 13 χρόνια παραμονής του στις Κυκλάδες παραμένει ακόμη και σήμερα αξιοθαύμαστο.

«Δεν θα πρέπει να παραμελήσουμε τη λειτουργία των ακαδημιών», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μαύρος και πρόσθεσε: «Μία ομάδα, ή θα έχει χρήματα για μεταγραφές, ή θα παράγει για να πρωταγωνιστεί. Στο παρελθόν με τον Γιώργο Κοσμάτο αναδείξαμε κάποια παιδιά που στελέχωσαν τις εθνικές ομάδες. Αυτό μπορεί να ξαναγίνει και αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να μπορέσουμε να βασιστούμε τα επόμενα χρόνια στα δικά μας παιδιά και να έχει ταυτότητα η ομάδα. Η Νίκη Βόλου θα πρεσβεύει συγκεκριμένα πράγματα στο κομμάτι του μπάσκετ και όλα τα τμήματα θα έχουν ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού».

ΠΗΓΗ: Magnesiasports.gr

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares