Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 01:07

Προσκύνημα των παίδων του Περιστεριώνα στην Εκατονταπυλιανή

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος η αποστολή του Περιστεριώνα επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης 7 Ιουλίου, με αφορμή την παρουσία της στο φάιναλ φορ του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων στην Πάρο, την Παναγία την Εκατονταπυλιανή στην Παροικιά.

Υπό την συνοδεία του προπονητή τους, του Αντώνη Βιδάλη και του αντιπροέδρου του συλλόγου της Τήνου, του Πέτρου Σακελλαρόπουλου οι νεαροί αθλητές, αφού ξεναγήθηκαν στον Ιερό Ναό στη συνέχεια είχαν την χαρά να πάρουν την ευχή από τον Πρωτοπρεσβύτερο πάτερ Στυλιανό Μπιζά, ο οποίος είναι αγαπητός όχι μόνο στο νησί της Πάρου, αλλά και γενικότερα σε όλες τις Κυκλάδες για το έργο που επιτελεί.

“Η παρουσία του Πατέρα Στυλιανού Μπιζά γέμισε για ακόμη μία φορά τις καρδιές μας με ευλογία και λόγους αγάπης”, αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη σελίδα του Περιστεριώνα.

Από την πλευρά του ο Πατέρας Στυλιανός είπε στους παίκτες του Περιστεριώνα: «Δεν είναι μόνο οι νίκες που σε κάνουν καλή ομάδα, αλλά η συνολική προσπάθεια που κάνουν όλοι μαζί, ώστε η ομάδα αυτή να γίνει “οικογένεια”. Και ο Περιστεριώνας είναι μία τέτοια οικογένεια».

Δεν παρέλειψε βέβαια να τους επισημάνει το ίδιο που είχε πει και στην περυσινή παρουσία της ομάδας στον Ιερό Ναό της Παναγίας: «Τα δύο νησιά, η Πάρος και η Τήνος, δεν έχουν κοινό μόνο την Παναγία μας, αλλά και την αγάπη των ανθρώπων του αθλητισμού για τα παιδιά μας».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares