Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 00:34

Μια ανάσα από τον Α.Ο. Μυκόνου ο Άγγελος Τσάμης

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sportcyclades.gr ο Άγγελος Τσάμης βρίσκεται από την Τρίτη (7/7) στη Μύκονο προκειμένου να συναντηθεί με τη διοίκηση του Α.Ο.Μ. και να συζητήσει μαζί της το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε αρχική συμφωνία και αναμένεται τις επόμενες ώρες η επίσημη ανακοίνωση, που θα οριστικοποιήσει την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Μάλιστα, ο έμπειρος παίκτης συναντήθηκε αρχικά με τον έφορο του τμήματος, Γιώργο Γρυπάρη (Φλάσκο), όπου και τραβήχτηκε η φωτογραφία του άρθρου.

Πριν ξεκινήσει να παίζει μπάσκετ αγωνιζόταν σε ποδοσφαιρική ομάδα στην περιοχή της Κάτω Αχαΐας ενώ η πρώτη ομάδα μπάσκετ στην οποία αγωνίστηκε ήταν η ομάδα της Αχαγιάς '82. Άρχισε την καριέρα του το 2005 με την Ολυμπιάδα Πάτρας.

Το 2007 πήγε στην ΑΕΚ όπου αγωνίστηκε ένα χρόνο ένα χρόνο αργότερα αγωνίστηκε με τον Κολοσσό Ρόδου έως το 2012, και επόμενος σταθμός ήταν η Λιμόζ όπου και αγωνίστηκε μέχρι το 2013. Μετά επέστρεψε στην Ελλάδα για χάρη του Κολοσσού Ρόδου μέχρι το 2015. Το καλοκαίρι του 2015 συμφώνησε με την ομάδα του Προμηθέα Πατρών για δύο χρόνια.

Το 2017 συμφώνησε με την ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, ωστόσο το συμβόλαιο συνεργασίας ακυρώθηκε αργότερα και ακολούθως αγωνίστηκε από μία σεζόν σε Χολαργό, Αχαγιά '82 και Απόλλωνα Πατρών.

tsamis_aggelos_00dd5.jpg

Η καριέρα του Άγγελου Τσάμη

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares