Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 17:39

Τρίτη θέση στις Κυκλάδες για τους παίδες του ΑΟ Άνδρου [vid]

Νικητής στον μικρό τελικό ο Α.Ο Άνδρου κατέκτησε πανάξια το χάλκινο μετάλλιο στο F4 του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚ ΚΥΚΛΑΔΩΝ.

Ανώτεροι οι νικητές σε όλη την διάρκεια του αγώνα αύξησαν την διαφορά σε μεγάλα ύψη στο τρίτο δεκάλεπτο κυρίως, όπου με όπλο τους το σήμα κατατεθέν της αγωνιστικής τους ταυτότητας, δηλαδή το εξουθενωτικό zone-press  κυριάρχησαν και δεν άφησαν περιθώριο στον αντίπαλο.

Ο Περιστεριώνας προσπάθησε και ήταν ανταγωνιστικός για τρία δεκάλεπτα. Σίγουρα η καινούρια ομάδα του κυρίου Βιδάλη βγήκε κερδισμένη από την συμμετοχή της καθώς τα παιδιά από την Τήνο πήραν μαζί τους συσωρρευμένες  εμπειρίες αφού αντιμετώπισαν δυνατές και πιο έτοιμες ομάδες.

Σημαντικό γεγονός και για τα παιδιά των δυο ομάδων ήταν οι απονομές και οι φωτογραφήσεις τους στο τέλος του αγώνα από δυο ιερά τέρατα του ελληνικού μπάσκετ τον Φάνη Χριστοδούλου και τον Γιώργο Καράμπουτη. Ασφαλώς θα μείνει αξέχαστη στα παιδιά η εμπειρία που απεκόμισαν από τους δυο κορυφαίους μπασκετμπολίστες.

Διαιτητές: Μαρουδιάς - Σαμοθράκης

Δεκάλεπτα: 14-22,23-33,29-62,42-77

Συνθέσεις:

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ ΤΗΝΟΥ (Βιδάλης Α.): Παρασκευάς, Χαρικιόπουλος 4, Σακελλαρόπουλος 8, Περπινιάς, Παλαμάρης, Πάντζι 8, Χατζίρης 7, Σπανός, Μαρκουίζος 2, Φώσκολος 5, Χάλαρης 4, Νικολόπουλος 4

Α.Ο ΑΝΔΡΟΥ (Μουστάκας Κ.): Ζώνγκα 12, Μπέλλο 15, Τσορτανίδης 4, Καλογιέρι 7, Μαγουλάς 2, Σωτήρος 9, Μανδραράκας 6, Καλογρίδης, Μπάρδο 1, Πετράκης, Νασόπουλος 1, Λαμάι 20

 Βίντεο

 

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares