Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 10:40

Στον Χολαργό οι παίδες, στο Μετς οι έφηβοι για τα προκριματικά του πανελληνίου

Στο κλειστό γυμναστήριο Χολαργού "Αντώνης Τρίτσης" θα παίξει από 15 έως 19 Ιουλίου ο πρωταθλητής Κυκλάδων στους παίδες, ο οποίος θα αναδειχθεί απόψε (7/7) που θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του F4 της ΕΣΚΚ, για τον Γ’ όμιλο της προκριματικής φάσης του πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Αυτό ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΕΟΚ σε όλα τα σωματεία που συμμετέχουν. Στη Σάμο πρωταθλητής στην κατηγορία αναδείχθηκε η τοπική Αναγέννηση. Οι Σαμιώτες κατέκτησαν τον τίτλο των παίδων στα χαρτιά, αφού ο Πράμνος Ικαρίας παραιτήθηκε από τους διπλούς αγώνες κι έτσι θα είναι εκείνοι που ταξιδέψουν στην Αθήνα για να παίξουν στα παιχνίδια του Γ’ ομίλου.

Από την άλλη πλευρά, στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς, θα διεξαχθούν από 22 έως 26 Ιουλίου τα παιχνίδια του γ' ομίλου της προκριματικής φάσης του πανελλήνιου πρωταθλήματος των εφήβων.

Ο πρωταθλητής Κυκλάδων θα αναδειχθεί την επόμενη εβδομάδα, όπου το διήμερο 13 & 14 Ιουλίου θα διεξαχθεί στη Σαντορίνη το …Final 3. Αξίζει να σημειωθεί πως όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών και με εφαρμογή των πρωτοκόλλων του Υπουργείου Υγείας λόγω Covid-19.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares