Κυριακή, 05 Ιουλίου 2020 18:17

Ανανέωσε και επίσημα ο Παναγιώτης Πολίτης στα Φανάρια

Με τη φανέλα του ΑΠΑΣ τα φανάρια και την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται ο Παναγιώτης Πολίτης, πράγμα που ανακοινώθηκε πριν λίγο από το Ναξιώτικο σωματείο, επιβεβαιώνοντας παράλληλα το ρεπορτάζ του Γιάννη Νοταρά που είχε γραφτεί προ ημερών.

Ο Γιώργος Ονάσογλου υποδέχτηκε τον Ναξιώτη καλαθοσφαιριστή και του ευχήθηκε τα καλύτερα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ του Απεραθίτικου Αθλητικού Συλλόγου Νάξου "Τα Φανάρια" βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παναγιώτη Πολίτη, για ένα ακόμη χρόνο και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά!
Ο Ναξιώτης combo guard, που ως φοιτητής έχει αγωνιστεί στο εφηβικό τμήμα του Α.Γ.Ο. Ρεθύμνου, μετράει 3 παρουσίες στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας, με την ομάδα του Πανναξιακού Α.Ο.Ν και με τον ΑΠ.Α.Σ Νάξου "Τα Φανάρια", ενώ φέτος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας.
Την περσινή χρονιά πρωταγωνίστησε σε δύο αγώνες - κλειδιά για την πορεία του συλλόγου μας, καθώς είχε καθοριστική συμβολή στη μοναδική εκτός έδρας νίκη επί της ΦΕΑ Νέας Φιλαδέλφειας και στη νίκη σωτηρίας (και όπως αποδείχθηκε ανόδου) στον εντός έδρας αγώνα με τον Άρη Θήβας, πετυχαίνοντας καθοριστικά καλάθια στα τελευταία λεπτά.
Παναγιώτη σου ευχόμαστε υγεία και πολλές συλλογικές και ατομικές επιτυχίες!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares