Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020 23:00

Μία ακόμη ομάδα στον όμιλο του ΑΟ Μυκόνου, στη Γ’ εθνική και ο ΓΣ Διαγόρας

Ακόμη ένα ταξίδι προς τα Δωδεκάνησα θα πραγματοποιήσει ο ΑΟ Μυκόνου εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας μπάσκετ ανδρών.

Σύμφωνα με το έγκριτο δωδεκανησιακό σάιτ “12sports.gr” ο ΓΣ Διαγόρας θα παίξει τη νέα χρονιά στον 3ο όμιλο του Νότου, εκεί που βρίσκονται μετά και την ανακατανομή των ομίλων από την ΕΟΚ την περασμένη Δευτέρα και οι φετινοί πρωταθλητές Κυκλάδων.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η ομάδα του σμαραγδένιου νησιού που τερμάτισε πρώτη στον όμιλο Ρόδου θα παίξει τη νέα χρονιά σε εθνικές κατηγορίες, κάτι που έγινε με τη βοήθεια της ΤΕ ΕΟΚ Δωδεκανήσου. Η διοργανώτρια αρχή, που επέλεξε ορθά με βάση το συντελεστή επιτυχιών αρχικά την ΑΕ Δικαίου να πάρει το εισιτήριο για τις εθνικές κατηγορίες, βρισκόταν σε διαρκή επαφή με την Ομοσπονδία για να δοθεί και δεύτερο εισιτήριο στα Δωδεκάνησα, κάτι που θα γίνει με τον Διαγόρα.

Από την πρώτη στιγμή η επιθυμία της ΤΕ Δωδεκανήσου ήταν να ανέβουν δύο ομάδες, κάτι που κυνήγησε με κάθε τρόπο η πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής, η Ανδριάνα Μπαφίτη, διότι το πρωτάθλημα μας διεξαγόταν σε δύο ομίλους. Πλέον απομένει η επίσημη ανακοίνωση της ΕΟΚ για να έχουν τα Δωδεκάνησα και τέταρτο εκπρόσωπο στις εθνικές κατηγορίες.

Ας θυμηθούμε πως έχει μέχρι τώρα ο 3ος όμιλος του Νότου της Γ’ εθνικής, χωρίς την συμμετοχή του ΓΣ Διαγόρα:

3ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΣ ΤΗΡΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
ΑΕ ΔΙΚΑΙΟΥ
ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ
ΑΕ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙΟΥ
ΑΣ ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ
ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ
ΚΑΠ
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΑΣ ΠΕΡΑ
ΑΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares