Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020 12:38

“Οδύσσεια” περιμένει τους έφηβους του ΑΟ Άνδρου προς τη Σαντορίνη για το F4

Βαθιά το χέρι στην τσέπη αναγκάστηκαν να βάλουν οι άνθρωποι του ΑΟ Άνδρου εν όψει της συμμετοχής της ομάδας μπάσκετ στο φάιναλ φορ του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων, που θα διεξαχθεί το διήμερο 13 & 14 Ιουλίου στην Σαντορίνη.

Το γεγονός πως δεν υπάρχει ακτοπλοϊκή γραμμή που να συνδέει τα δύο νησιά του Αιγαίου, οι Ανδριώτες θα αναχωρήσουν παραμονή της έναρξης της τελικής φάσης του θεσμού, στις 12 Ιουλίου, εν πλω για Ραφήνα. Στην πρωτεύουσα, θα πραγματοποιήσουν διανυκτέρευση και την επομένη το πρωί θα αναχωρήσουν αεροπορικώς για το νησί του ηφαιστείου.

Και στην επιστροφή προς την “βάση” του όμως δεν είναι εύκολα τα πράγματα… Οι νεαροί αθλητές του Κυριάκου Μουστάκα θα αναχωρήσουν από τη Σαντορίνη στις 15 του ίδιου μήνα αεροπορικώς για Αθήνα και το απόγευμα της ίδιας ημέρας (5:30 μ.μ.) από το λιμάνι της Ραφήνας για την Άνδρο.

Μία πραγματική “Οδύσσεια” προμηνύεται για τους έφηβους του ΑΟ Άνδρου, που θα έχουν να θυμούνται χρόνια τόσο με αφορμή τη συμμετοχή της ομάδας για δεύτερη φορά στην ιστορία της σε φάιναλ φορ, όσο και για την πολύ καλή πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares