Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020 13:00

ΑΕ Σαντορίνης: Το νέο πρόγραμμα προπονήσεων και τα δικαιολογητικά συμμετοχής

Η ΑΕ Σαντορίνης ενημερώνει τους γονείς και τους αθλητές του συλλόγου για το νέο πρόγραμμα προπονήσεων, αλλά και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για αν τηρηθούν τα πρωτόκολλα ασφαλείας.

Αναλυτικά: 

Αγαπητοί γονείς και μέλη του Συλλόγου,

Η επιστροφή στις αθλητικές δραστηριότητες της ομάδας μας συνεχίζεται με την έναρξη των προπονήσεων για τους αθλητές κάτω των 13 ετών. (Έτη γέννησης 2008 – 2014).

Η διαδικασία επιστροφής θα γίνει με αυστηρή τήρηση των οδηγιών και συστάσεων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του ΕΟΔΥ.

Α. Προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης

– Για τους αθλούμενους άνω των 13 ετών και για όλους τους αθλητές που έχουν αγωνιστικό δελτίο ισχύουν οι οδηγίες της ανακοίνωσής μας με ημερομηνία 31.05.2020

– Για αθλούμενους/ες κάτω των 13 ετών οι οποίοι/ες δεν έχουν δελτίο αθλητικής ιδιότητας, δεν απαιτείται η συμπλήρωση του ιατρικού ιστορικού και η προσκόμιση σχετικής ιατρικής βεβαίωσης. Στην περίπτωση αυτή, επιτρέπεται η πρόσβαση στην αθλητική εγκατάσταση με την εγγραφή από τον συνοδό των στοιχείων του αθλητή στον Κατάλογο Εισερχομένων Εξερχομένων που διατηρεί η εγκατάσταση, για ενδεχόμενη ιχνηλάτηση.

Πριν από την πρώτη προπόνηση θα συμπληρώνεται το έντυπο

Επισημαίνεται ότι σε περίπτωση που αθλούμενος/η έχει νοσήσει από τη λοίμωξη COVID-19 και επιθυμεί να αθληθεί εντατικά θα πρέπει να εξετάζεται από καρδιολόγο, καθώς ο ιός δύναται να προκαλέσει καρδιακές βλάβες.

Β. Υπογραφή στον Κατάλογο Εισερχομένων – Εξερχομένων του γηπέδου

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΔΑΠΠΟΣ θα καταγράφονται κατά την είσοδο και έξοδό τους οι εισερχόμενοι και εξερχόμενοι με τα στοιχεία επικοινωνίας τους σε κάθε προπόνηση και θα δηλώνουν αν έχουν κάποιο από τα συμπτώματα της Νόσου.

Για τους ανήλικους αθλητές στην κατάσταση εισερχομένων πριν από την έναρξη κάθε προπόνησης θα πρέπει να υπογράφει γονέας, κηδεμόνας ή ενήλικος συνοδός με την ταυτότητά του.

Γ. Νέο πρόγραμμα προπονήσεων από 15.06.2020

Οι προπονήσεις των τμημάτων θα διεξαχθούν σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

ae_santoriniss_adfuyhiopfsdy_1a206.jpg

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares