Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020 21:34

Μήλο της Έριδος ο Μάκαρης... κρούση από τρεις ομάδες στον Ναξιώτη φόργουρντ

Μετά την οριστικοποίηση των βαθμολογιών, οι ομάδες που αγωνίζονται στα εθνικά πρωταθλήματα έχουν μπει για τα καλά στον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, πράγα που θα φέρει στο προσκήνιο πολλά ονόματα παικτών που θα δεχθούν προτάσεις και κάποιοι από αυτούς θα αλλάξουν φανέλα.

Ένας από αυτούς τους παίκτες είναι και ο Ναξιώτης φόργουρντ του ΑΠΑΣ τα Φανάρια, Σπύρος Μάκαρης, ο οποίος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες έχει γίνει ''μήλον της Έριδος'' για αρκετές ομάδες.

 

Συγκεκριμένα, ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει ο ΑΟ Μυκόνου που πραγματοποίησε διερευνητική επαφή μαζί του, ο Μίλων και φυσικά ο Πανναξιακός ΑΟΚ.

Η εκτίμηση των ανθρώπων της Μυκονιάτικης ομάδας προς το πρόσωπο του είχε εκφραστεί και στη συνέντευξη που είχαν παραχωρήσει στο site μας οι κ.κ. Γρυπάρης και Κέφης, που είχαν μιλήσει με πολύ θερμά λόγια για την αξία του Μάκαρη.

Ο Μίλων, έχει προχωρήσει σε επαφή προκειμένου να βολιδοσκοπήσει κατά πόσο ο Μάκαρης μπορεί να μετακομίσει στην Αθήνα.

Τέλος, ο Πανναξιακός ΑΟΚ έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του και μάλιστα έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Μάκαρη, μέσα στην οποία συμπεριλαμβάνεται και η ανάθεση ενός αγωνιστικού τμήματος από την ακαδημία.

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares