Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020 20:16

Ξεκαθαρίζει μέσα στο ΣΚ το τοπίο με τα φάιναλ φορ των αναπτυξιακών των Κυκλάδων

Μία σχεδόν εβδομάδα από το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων που πήρε την απόφαση να ορίσει πρωταθλητές για τη φετινή αγωνιστική περίοδο τον ΑΟ Μυκόνου στους άνδρες και την ΑΕ Σαντορίνης στις γυναίκες, έρχεται αυτό το σαββατοκύριακο, προκειμένου οι της Ένωσης αναμένεται να καθίσουν και πάλι στο τραπέζι και να αποφασίσουν για τους αγώνες της τελικής φάσης των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής των συλλόγων, κοινώς για τα φάιναλ φορ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του “SportCyclades” μέσα στο επόμενο διήμερο, μέσω τηλεδιάσκεψης που θα πραγματοποιηθεί, θα παρθούν αποφάσεις για τις ημερομηνίες διεξαγωγής αυτών και το τι θα γίνει με τη φημολογούμενη αποχώρηση του ΑΟ Ερμούπολης.

Σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο, αφού το σωματείο της Σύρου έχει σχεδόν προκριθεί από τον Α’ όμιλο στα φάιναλ φορ των παίδων (σ.σ. εκκρεμούσε το ματς της τελευταίας αγωνιστικής του πρωτοπόρου ΑΟ Άνδρου με τον τρίτο της βαθμολογίας Περιστεριώνα Τήνου, το αποτέλεσμα του οποίου θα καθόριζε και μαθηματικά την 2η θέση) και των κορασίδων, δεν αποκλείεται να ψηφιστεί αν την θέση τους πάρουν οι ομάδες που με την διακοπή των πρωταθλημάτων αυτών ήταν στην τρίτη θέση. Δηλαδή, ο Περιστεριώνας στους παίδες κι ο ΑΟ Άνδρου στις κορασίδες.

korkor_45d30.png

dsds_bd893.png

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΦΑΪΝΑΛ ΦΟΡ

Ας θυμηθούμε ξανά τις ομάδες που έχουν προκριθεί στα εκάστοτε φάιναλ φορ της ΕΣΚ Κυκλάδων:

ΠΑΙΔΕΣ: ΑΟ Άνδρου, ΑΟ Ερμούπολης, ή ΤΑΚ Περιστεριώνας (Α’ όμιλος) & ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”, ΑΟ Πάρου (Β’ όμιλος).

ΕΦΗΒΟΙ: ΤΑΚ Περιστεριώνας, ΑΟ Άνδρου (Α’ όμιλος) & ΑΕ Σαντορίνης, ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” (Β’ όμιλος).

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΤΑΚ Περιστεριώνας, ΑΟ Ερμούπολης (Α’ όμιλος) & ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός, ΑΕ Σαντορίνης (Β’ όμιλος).

 83750048_1224809267725408_4982331147632508928_n_ca382_1ea75.jpg

ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

 Όλα αυτά τη στιγμή που η ΕΟΚ έχει ορίσει ήδη τις ημερομηνίες διεξαγωγής της προκριματικής φάσης των πανελληνίων πρωταθλημάτων και οι αντίπαλοι των κυκλαδίτικων σωματείων που θα στεφθούν πρωταθλητές για τη φετινή σεζόν έχουν πλέον γίνει σχεδόν γνωστοί.

Από 15 έως 19 Ιουλίου οι πρωταθλητές παίδων και κορασίδων θα πρέπει να βρίσκονται στην Αθήνα για να πάρουν μέρος στον Γ’ όμιλο της προκριματικής φάσης. Σειρά παίρνουν από 22 έως 26 Ιουλίου οι πρωταθλητές εφήβων, οι οποίοι σύμφωνα με το έγκριτο δωδεκανησιακό σάιτ “12sports.gr” θα αντιμετωπίσουν τον πρωταθλητή Δωδεκανήσων τον Ιπποκράτη Κω, τις αντίστοιχες ομάδες από την Κρήτη (Ε.ΚΑ.Σ.Κ.), την Τ.Ε. Λέσβου, την Τ.Ε. Χίου και την Τ.Ε. Σάμου. Εκτός των Κυκλάδων που δεν έχουν αναδειχθεί ακόμη, σε εκκρεμότητες υπάρχουν και στην Τ.Ε. Σάμου. Η Τ.Ε. Δωδεκανήσου, η Τ.Ε. Λέσβου, η Τ.Ε. Χίου και η Ε.ΚΑ.Σ.Κ. έχουν ανακοινώσει όλους τους πρωταθλητές τους, που θα παλέψουν για την πρόκριση στα final-6.

Ας δούμε πως παρουσιάζει το “12sports” τους αντιπάλους των πρωταθλητών Κυκλάδων στον Γ’ όμιλο της προκριματικής φάσης, ενώ παραμένει ακόμη άγνωστο ποιες ομάδες θα δώσουν το παρόν. Οι δηλώσεις συμμετοχών θα γίνονται δεκτές μέχρι 2 Ιουλίου:


Γ’ ΟΜΙΛΟΣ

ΕΦΗΒΟΙ: Ιπποκράτης Κω, Ο.Α.Α. Ηράκλειο, Αναγέννηση Σάμου, Αίολος Μυτιλήνης, Ίωνες Χίου, Πρωταθλητής Κυκλάδων.

ΠΑΙΔΕΣ: Κολοσσός Ρόδου, Γ.Σ. Εργοτέλης, Παλλεσβιακός, Β.Α.Ο.Λ. Χίου, Πρωταθλητής Κυκλάδων, Αναγέννηση Σάμου, ή Πράμνος Ικαρίας.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Ιπποκράτης Κω, Ηρόδοτος, Αιγέας Πλωμαρίου, Β.Α.Ο.Λ. Χίου, Αθλέων Σάμου, Πρωταθλητής Κυκλάδων. 

88325761_2276329919338042_6022055645237215232_o_de499.jpg

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares