Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020 18:26

ΑΟ Ερμούπολης: «Ευχόμαστε καλή πορεία στην Γ εθνική κατηγορία στις 2 Κυκλαδίτικες ομάδες»

H Διοίκηση του Α.Ο. Ερμούπολης με ανακοίνωση έδωσε συγχαρητήρια ανδρικό τμήμα του συλλόγου καθώς και στις 2 Κυκλαδίτικες ομάδες για την άνοδο τους στη Γ' Εθνική.

Η σχετική ανακοίνωση

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές του αντρικού μας τμήματος για την φετινή τους πορεία! Τερμάτισαν δεύτεροι στον όμιλο λόγω της διαφοράς πόντων στο μεταξύ τους παιχνίδι με τον Α.Ο. Μυκόνου. Όλοι περίμεναν το f4 για να δουν μέχρι που μπορεί να φτάσει αυτή η υπέροχη μπασκετική παρέα...δυστυχώς η όλη κατάσταση και οι εξελίξεις που όλοι γνωρίζουμε δεν μας άφησαν να σας απολαύσουμε για μερικά παιχνίδια ακόμα.

Μέσα στο γήπεδο όποιος σας είδε κατάλαβε για την σκληρή δουλειά που είχατε ρίξει! Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα και ευχόμαστε καλή πορεία στην Γ εθνική κατηγορία στις 2 Κυκλαδίτικες ομάδες πλεόν!

Σας ζητούμε συγνώμη που δεν μπορέσαμε να σας χαιρετήσουμε μέσα στο παρκέ, πραγματικά θα θέλαμε μια άλλη κατάληξη. Ξέρουμε πως ο κόπος και ο ιδρώτας σας , θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με διαφορετικό τρόπο.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares