Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020 15:56

Βαλάντης Βλαβιανός: Πρωταγωνίστριες είναι οι αθλήτριες της ΑΕ Σαντορίνης

Ιστορικές στιγμές ζει από το απόγευμα της 31ης Μαΐου η Σαντορίνη…


Δεν είναι μόνο η συνένωση των ποδοσφαιρικών ομάδων του νησιού του ηφαιστείου, αλλά αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων να στέψει το γυναικείο σωματείο της ΑΕ Σαντορίνης πρωταθλήτρια Κυκλάδων για τη φετινή αγωνιστική περίοδο και παράλληλα να πάρει αυτόματα το εισιτήριο για την Α2 εθνική κατηγορία.
Κάτι τέτοιο γίνεται για πρώτη φορά τόσο στην ιστορία του “κυανέρυθρου” συλλόγου, όσο και στην ιστορία του κυκλαδίτικου μπάσκετ.

Δηλαδή ένα σωματείο που εκπροσωπεί τον νομό να φτάσει και να συμμετάσχει σε ένα τόσο μεγάλο πρωτάθλημα.

Η κατάκτηση για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική σεζόν από τις γυναίκες της ΑΕΣ έχει σκορπίσει κλίμα ενθουσιασμού στην θηραϊκή ομάδα με τον πρόεδρο του συλλόγου, τον Βαλάντη Βλαβιανό να δηλώνει στο “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας, τον Ιωάννη Νοταρά: «Πρωταγωνίστριες είναι οι αθλήτριές μας!!! Εμείς, απλά είμαστε οι κομπάρσοι…».

ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΗΣ ΑΕΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ…

Η Α2 Γυναικών θα περιλαμβάνει 43 ομάδες, μοιρασμένες σε ομίλους, με τη συμμετοχή των 21 σωματείων που παραμένουν, των δεκαέξι σωματείων που συμμετείχαν στο ειδικό πρωτάθλημα που δεν θα διεξαχθεί, των πρωταθλητών ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ και ΕΚΑΣΘ σύμφωνα με την ειδική προκήρυξη και θα συμπληρωθούν με τους δεύτερους των ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ και ΕΚΑΣΘ.


Οι ομάδες που παραμένουν στην Α2 από τη σεζόν 2019-2020 είναι οι: Πρωτέας Βούλας, Ηλιούπολη, Αθηναϊκός, Πανιώνιος, Αγία Παρασκευή, Εύνικος, Φοίνικας Πειραιά, Αιγέας Χίου, Δαναοί Άργους και Αετός Καλλιθέας από το Νότιο Όμιλο και Άρης, Ηρακλής, Πανσερραϊκός, Α.Ε. Πυλαίας, Πιερικός Αρχέλαος, Αναγέννηση Ν. Ρύσιου, Απόλλων Καλαμαριάς, Πανόραμα, Ασπίδα Ξάνθης, ΜΕΝΤ και Ολύμπια Λάρισας από το Βόρειο Όμιλο.

Στον όμιλο του Νότου θα προστεθούν οι πρώτοι των Ενώσεων και οι δεύτεροι από ΕΣΚΑ και ΕΣΚΑΝΑ: ΑΕΚ Περιστερίου, Αμύντας, Τερψιθέα Γλυφάδας, Ατρόμητος Πειραιά, ΟΚΑ Αρκάδι, ΒΑΟΛ Χίου, Θησέας Παναγιούδας, ΓΕΑ Άμιλλα 2000, Γ.Σ. Έσπερος, Οίακας Ναυπλίου, ΑΕ Σαντορίνης. Στα Δωδεκάνησα, η Τ.Ε. ΕΟΚ ανακοίνωσε ήδη πως ο πρωταθλητής θα είναι ένας εκ των ΓΑΣ Ιάλυσος και Γ.Σ. Διαγόρας.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares