Σάββατο, 23 Μαΐου 2020 19:03

Στην Basket League ο Χαρίλαος Τρικούπης και ο Διαγόρας Δρυοπιδέων του Μιχάλη Πολυτάρχου

Η ΕΟΚ ενημέρωσε τον ΕΣΑΚΕ πώς οι δύο ομάδες που δικαιούνται να προβιβαστούν στην Basket League από την Α2, είναι ο Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου και ο Διαγόρας Δρυοπιδέων, που είναι η ομάδα η οποία έχει άμεση σχέση με την Κύθνο και σε αυτήν αγωνίζεται ο Ναξιώτης Μιχάλης Πολυτάρχου. 

Άλλωστε ήταν οι δύο πρωτοπόροι της βαθμολογίας της Α2 όταν επήλθε η διακοπή λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, οπότε με βαθμολογικά κριτήρια, η Ομοσπονδία ενημέρωσε τον ΕΣΑΚΕ για τους δικαιούχους των δύο θέσεων.

Το ερώτημα πλέον είναι έάν μπορούν να αντέξουν οικονομικά την άνοδό τους στην Basket League αμφότεροι, ειδικά έπειτα από τις νέες προϋποθέσεις που αποφασίστηκαν στο πρόσφατο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ.

Το μίνιμουμ μπάτζετ 800.00 ευρώ (για όλα τα έξοδα της χρονιάς), η εγγυητική 200.000 ευρώ και η χωρητικότητα του γηπέδου που πρέπει να είναι άνω των 1.200 θέσεων, ασφαλώς προκαλούν “πονοκέφαλο”, κι όχι μόνο σε αυτές τις δύο ομάδες, αλλά και σε υφιστάμενες στη μεγάλη κατηγορία.

Σε κάθε περίπτωση, όπως έχει αποφασιστεί στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, σε περίπτωση που ομάδα δηλώσει αδυναμία συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, δεν αντικαθίσταται, είτε πρόκειται για εκείνες που έρχονταν από την Α2, είτε για τις 14 που αγωνίστηκαν φέτος στην EKO Basket League. 

Διαγόρας-Δρυοπιδέων_501ff.jpg

Πηγή: allstarbasket.gr

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares