Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020 20:30

Χωρίς κόσμο και οι αγώνες Μπάσκετ στις Κυκλάδες (τι ισχύει)

Η ΕΣΚ Κυκλάδων ανακοίνωσε ότι μετά την κοινή υπουργική απόφαση για τη διεξαγωγή των αθλητικών εκδηλώσεων από 9/3/2020 μέχρι 22/3/2020 να γίνεται χωρίς την παρουσία κοινού, αυτό θα ισχύσει και στα γήπεδα των Κυκλάδων, ενώ παράλληλα έκανε γνωστούς τους κανόνες που θα ισχύσουν στους αγώνες που θα διεξαχθούν.

Με την Κοινή Υπουργική Απόφαση Αριθμ. ΔΙα/ΓΠ.οικ. 15954/2020 (ΦΕΚ 726/Β/8-3-2020) αποφασίστηκε η διεξαγωγή των αθλητικών εκδηλώσεων από 9/3/2020 μέχρι 22/3/2020 να γίνεται χωρίς την παρουσία κοινού .

 

Όλοι οι αγώνες των Πρωταθλημάτων της Ε.Σ.Κ.Κυκλάδων που πραγματοποιούνται σε κλειστές και ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις , θα διεξάγονται χωρίς παρουσία φιλάθλων.

Τα προαναφερόμενα μέτρα σύμφωνα με την ανωτέρω υπουργική απόφαση  θα ισχύουν από σήμερα Δευτέρα 09/03 έως και την Κυριακή 22/03. Για την συνέχεια της εφαρμογής των μέτρων μετά το πέρας της συγκεκριμένης περιόδου, θα αναμένουμε την απόφαση των αρμόδιων Υπουργείων.

Συγκεκριμένα, στις αθλητικές εγκαταστάσεις, για την διεξαγωγή αγώνα, επιτρέπεται η είσοδος μόνο:

-έως 21 ατόμων κάθε ομάδας που όπως προβλέπεται, αναγράφονται στο φύλλο αγώνα (αθλητές, προπονητής, βοηθοί προπονητών, έφορος, φυσιοθεραπευτής κλπ)

Σημείωση: τα στοιχεία των αναγραφόμενων ατόμων στο φύλλο αγώνα πρέπει να είναι πλήρη (πλήρες ονοματεπώνυμο).

-διαιτητών-κριτών

-του ιατρού του αγώνα

-κομισάριου (εάν έχει οριστεί)

-των υπευθύνων της αθλητικής εγκατάστασης (τεχνικός /φύλακας κλπ)

– σε περίπτωση αναμετάδοσης του αγώνα ενός κάμεραμαν και ενός δημοσιογράφου -σχολιαστή

Παρακαλούμε τα γηπεδουχα σωματεία και οι διαιτητές των αγώνων να φροντίσουν για την τήρηση των ανωτέρω καθώς σε περίπτωση παραβίασης των όσων ορίζει η ρηθείσα υπουργική απόφαση προβλέπονται ποινικές κυρώσεις

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares