Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020 01:13

Πρωταγωνιστές οι μικροί αθλητές του Πανναξιακού ΑΟΚ [vid-pics]

Σε μία όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στον όμορφο χώρο του ''Μεταξύ μας vintage'', ο Πανναξιακός ΑΟΚ πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που ήταν η πρώτη από την ίδρυση του.

Η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά από μικρούς και μεγάλους αθλητές τους συλλόγου συνοδευόμενους από τους γονείς τους. Ήταν κάτι παραπάνω από μία απλή εκδήλωση, αφού το αίσθημα ότι κάτι καλό γίνεται, ότι υπάρχει όρεξη και πλάνο για κάτι διαφορετικό ήταν έκδηλο στην ατμόσφαιρα που επικρατούσε.

Ο Πανναξιακός ΑΟΚ, στα πρώτα του βήματα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων, αφού δείχνει ότι η ύπαρξη του δεν θα προσθέσει απλά ένα μπασκετικό σωματείο στο νησί της Νάξου, αλλά μία κυψέλη, που έχει το δικό της τρόπο σκέψης για τον αθλητισμό και την διάδοση, αλλά και την σωστή μεταλαμπάδευση της καλαθοσφαίρισης, που κακά τα ψέματα έχει «ταλαιπωρηθεί» τα τελευταία χρόνια στην πρωτεύουσα του νησιού, την Χώρα.

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του σωματείου κ. Στέφανος Μαστρογιαννόπουλος ευχαρίστησε τους χορηγούς και όσους συνδράμουν στον σύλλογο, ενώ προανήγγειλε πολλές δράσεις που έχουν σχεδιαστεί για το μέλλον και αφορούν κυρίως τα παιδιά.

Ο Στέφανος Μαστρογιαννόπουλος έκανε ειδική αναφορά στο Δ.Σ. του συλλόγου και τον Γενικό Γραμματέα κ. Γιώργο Κεφαλιανό, αλλά και στους προπονητές, Βάβουλα, Χατζηαυγουστίδη και Βλάχο, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του για τα όσα προσφέρουν.

Την δημοτική αρχή εκπροσώπησαν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Φώτης Μαυρομάτης και ο αντιδήμαρχος και υπεύθυνος αθλητισμού και πολιτισμού του δήμου κ. Βαγγέλης Κατσαράς. Και οι δύο δεσμεύθηκαν ότι θα σταθούν δίπλα στον Πανναξιακό ΑΟΚ και ειδικά στα μικρά παιδιά που έχει στις τάξεις του.

Στο τέλος της εκδήλωσης κόπηκε η πίτα που ήταν προσφορά του ιδιοκτήτη του ''μεταξύ μας'' κ. Βασίλη Φλεριανού, ενώ στα παιδιά που έτυχαν τυχερά φλουριά μοιράστηκαν μπάλες του μπάσκετ και διάφορα δώρα.

Το βίντεο από την εκδήλωση και φωτογραφίες.

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares