Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020 20:40

Επίδειξη ισχύος (!!) των παίδων του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” απέναντι στον Μαρπησσαϊκό

Σε ένα παιχνίδι που δεν χρήζει ανάλυσης όσον αφορά το μπασκετικό κομμάτι ο ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” έκανε …επίδειξη ισχύος απέναντι στον Μαρπησσαϊκό κερδίζοντάς τον εκτός έδρας με σκορ 18-112 για τον Β’ όμιλο του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων το απόγευμα της Κυριακής 16 Φεβρουαρίου και διατήρησε το αήττητο στις οκτώ αναμετρήσεις που έχει δώσει τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι το τελικό αποτέλεσμα τα …λέει όλα θυμίζοντας σε όλους το σκηνικό που διαδραματίστηκε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου , στις 26 Οκτωβρίου 2019, ανάμεσα στις δύο ομάδες στο κλειστό του ΔΑΚ Νάξου που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με την πίεση των παικτών του ΑΠΑΣ σε όλο το γήπεδο και το τελικό αποτέλεσμα που ήταν παρόμοιο με αυτό της Κυριακής. Μοναδική εξήγηση που μπορούμε να λάβουμε για τέτοιου είδους εικόνα, είναι ότι έρχεται το φάιναλ φορ της Πάρου και οι παίκτες πρέπει να είναι προετοιμασμένοι 100%.

Παράλληλα, να σημειωθεί ότι σε ανάλογο παιχνίδι που έγινε το πρωί της Κυριακής στην Ερμούπολη μεταξύ του Άρη Σύρου και του ΑΟ Άνδρου  οι επίσης αήττητοι Ανδριώτες που θα είχαν κάθε λόγο να χρησιμοποιήσουν όλα τα …όπλα τους για να είναι προετοιμασμένοι εν όψει του φάιναλ φορ, προς τιμήν τους χρησιμοποίησαν παίκτες που δεν έχουν τόσο αγωνιστικό χρόνο συμμετοχής προκειμένου να ευχαριστηθούν και οι δύο ομάδες το μπάσκετ κι όχι να ξεφύγει το σκορ που δεν θα είχε κανένα απολύτως νόημα. Αυτό ίσως πρέπει κάποιους να τους προβληματίσει…

Ακόμη ένα στοιχείο ιδιαίτερης αναφοράς της αναμέτρησης του κλειστού της Μάρπησσας, έχει να κάνει πως ο προπονητής της φιλοξενούμενης ομάδας ζητούσε επιμόνως τόσο από τον προπονητή της γηπεδούχου ομάδας, όσο κι από τους διαιτητές και την γραμματεία να ξεκινήσει ο αγώνας 10 λεπτά νωρίτερα από την προκαθορισμένη ώρα έναρξης (5:00 μ.μ.). Το αίτημα αυτό απορρίφθηκε βάση του κανονισμού περί έναρξης του αγώνα κι εφόσον δεν συντρέχανε λόγοι πίεσης και συγκεκριμένα η ώρα αναχώρησης του πλοίου (10:50μ.μ.) για την επιστροφή της αποστολής του ΑΠΑΣ στη Νάξο.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σιάτης, Αρκουλής.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 3-32, 9-60 (ημίχρονο), 9-87, 18-112.

ΑΜΕΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ (Ευαγ. Μουρογιάννης): Μελανίτης Αν., Ρούσσος 1, Μηναδάκης 2, Ζουμής 2, Τριβυζάς Κων., Τριβυζάς Γεωρ., Χανιώτης, Ρίνι, Μελανίτης Μιχ. 11 (1), Πετρόπουλος, Ανουσάκης 2, Σπανογιάννης.

ΑΠΑΣ “ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ” (Παν. Αθανασιάδης): Λιανόπουλος 12 (1), Παπανικολάου 18, Τριαντάφυλλος 16, Κούρτης 4, Σεϊντίνι 26 (2), Δόκλης 14, Γκιόργκα 3, Χιλάι 17 (2), Φραγκίσκος 2.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares