Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020 15:02

Δεύτερο συνεχόμενο “διπλό” στη Σύρο για τους παίδες του ΑΟ Άνδρου, 33-56 επί του Άρη

Έφηβοι φαίνεται πως …ντύθηκαν οι παίδες του ΑΟ Άνδρου! Μία εβδομάδα μετά το νικηφόρο πέρασμα του από τη Σύρο και τους αγώνες με ΑΟ Ερμούπολης και Άρη Σύρου για τον Α’ όμιλο του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων, ήρθε η σειρά αυτό το σαββατοκύριακο (15,16/2) του σε ηλικιακά μικρότερου αγωνιστικού τμήματος υποδομών του συλλόγου να φύγει με τα ροζ φύλλα αγώνα στις αποσκευές του από την πρωτεύουσα του νομού Κυκλάδων.

Μετά τη σαββατιάτικη (15/2) νίκη επί του ΑΟ Ερμούπολης, το πρωί της Κυριακής 16 Φεβρουαρίου οι νεαροί αθλητές του Κυριάκου Μουστάκα πήραν τη νίκη κι επί του ετέρου σωματείου της Σύρου, του Άρη με σκορ 33-56 κι έκαναν το 7 στα 7 τη φετινή αγωνιστική περίοδο για τον Α’ όμιλο της ΕΣΚΚ.

Ίδιο σκηνικό με την αναμέτρηση του Σαββάτου και την Κυριακή το πρωί στο “Δημήτριος Βικέλας”. Αρκετά καλή παρουσία των παικτών του Άρη στο πρώτο ημίχρονο, ενώ νωθρό ήταν το ξεκίνημα των Ανδριωτών. Στην επανάληψη και κυρίως στο τρίτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι πίεσαν αρκετά με συνέπεια οι αντίπαλοί τους να κάνουν πολλά λάθη, κυρίως παραβάσεις των 8 δευτερολέπτων, έλεγξαν τα ριμπάουντ, έτρεξαν στον αιφνιδιασμό και πήραν μία διαφορά ασφαλείας που την κράτησαν μέχρι το τέλος.

Μάλιστα, ο προπονητής των “κυανόλευκων”, ο Κυριάκος Μουστάκας έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν μέχρι τώρα παιχνίδια στα πόδια τους κι όλα αυτά εν όψει του φάιναλ φορ της Πάρου και της τελευταίας αναμέτρησης στην φάση των ομίλων με τον Περιστεριώνα στην Τήνο στις 15 Μαρτίου.

Όλα αυτά, κόντρα στη νεανική και αξιόμαχη ομάδα του Λευτέρη Λαζαρίνου, αποτελούμενη σχεδόν αποκλειστικά από παμπαίδες, που στο φετινό πρωτάθλημα έχει ως πρωταρχικό στόχο την αποκόμιση εμπειριών για τους μικρούς αθλητές, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν θα επιδιώξουν να πραγματοποιήσουν καλές εμφανίσεις και να διεκδικήσουν νίκες.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μαρουδιάς, Σαμοθράκης.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-17, 19-29 (ημίχρονο), 30-44, 33-56.

ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ ΕΑΟ (Λ. Λαζαρίνος): Χρυσαφίδης, Κοπανιτσάνος 3, Πλούμπι 24 (3), Νταβελάκης 2, Ανδρεαδάκης, Κουτσός, Κοντός, Γλύκας, Κολσούζογλου, Καλογερόπουλος, Στρογγύλης, Βαρθαλίτης 4.

ΑΟ ΑΝΔΡΟΥ (Κυρ. Μουστάκας): Μαγουλάς, Μπέλλο 8 (1),Τσορτανίδης 8, Καλογιέρι 9, Ρούσσας 2, Σωτήρος 18 (1), Μανδαράκας 2, Βενέτης, Μπάρδο 3 (1), Μπιστης, Νασόπουλος 2, Πετράκης 4.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares