Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019 19:20

Υψώνουμε την φωνή μας για να διεκδικήσουμε αυτά που δικαιούμαστε

Εδώ και ημέρες υπάρχει η αντίδραση του ΑΠΑΣ τα Φανάρια σχετικά με τις ώρες λειτουργίας του κλειστού γυμναστηρίου Νάξου και του τρόπου κατανομής θεωρώντας ότι δεν τηρούνται ίσες αποστάσεις ανάμεσα στα σωματεία.

Μάλιστα, είχαμε πριν από τον αγώνα με τον ΑΟΚ Χανίων της επίσημης αντίδρασης του σωματείου με ανοιχτή επιστολή, ενώ τώρα έρχονται οι ίδιοι οι αθλητές να εκφράσουν την άποψή τους.  

Και μάλιστα τονίζουν την απογοήτευσής τους, όχι ως αθλητές, αλλά ως πολίτες που είδαν τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων να μην τηρεί την υπόσχεση που είχε δώσει στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας.. 

Και τονίζουν «παρατηρούμε με στεναχώρια ότι οι υποσχέσεις δεν τηρήθηκαν οπότε και εμείς σαν αθλητές αλλά πάνω απ' όλα σαν μελλοντικοί πολίτες του νησιού υψώνουμε την φωνή μας για να διεκδικήσουμε αυτά που όχι μόνο μας υποσχέθηκαν αλλά και δικαιούμαστε»..

Αναλυτικά η ανακοίνωση που υπογράφεται από τους αθλητές του ΑΠΑΣ τα Φανάρια, τονίζει « Εν έτη 2019 αναγκαζόμαστε να ζητήσουμε τα αυτονόητα, τα οποία είναι δίκαιη κατανομή ωρών στα τμήματα των αθλητικών σωματείων της Νάξου και οι προπονήσεις για τους ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ αθλητές να είναι όσο το δυνατόν πιο φιλικές προς τους ίδιους λόγο επιβαρυμένου προγράμματος.

Κατανοούμε ότι λόγω του περιορισμένου χώρου και χρόνου είναι δύσκολο να ικανοποιηθούν οι ανάγκες όλων των σωματείων, αλλά βάση του νόμου περί δίκαιης κατανομής των διαθέσιμων ωρών του κλειστού γυμναστηρίου βάση του πληθυσμού και τον αριθμό των τμημάτων, ο οποίος νόμος υποσχέθηκε να τηρηθεί από τους αρμόδιους στην συνάντηση των μελών του Δ.Σ. του «ΑΠΑΣ τα Φανάρια» με τον δήμαρχο του νησιού.

Αφού όμως μετά την έκδοση του προγράμματος για το κλειστό γυμναστήριο παρατηρούμε με στεναχώρια ότι οι υποσχέσεις δεν τηρήθηκαν οπότε και εμείς σαν αθλητές αλλά πάνω απ' όλα σαν μελλοντικοί πολίτες του νησιού υψώνουμε την φωνή μας για να διεκδικήσουμε αυτά που όχι μόνο μας υποσχέθηκαν αλλά και δικαιούμαστε.

Για να συνεχίσουμε να παίζουμε το άθλημα που τόσο αγαπάμε και θα θυσιάζαμε τα πάντα για αυτό. Ευχαριστούμε για την προσοχή σας.

Εκ των αθλητών των αγωνιστικών τμημάτων του ΑΠΑΣ τα Φανάρια».

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα προπονήσεων όπως έχει ανακοινωθεί για το Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάξου.

73515738_146107616746875_7871413729047347200_n_d482e.jpg

Πηγή: naxospress.gr 

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares